שאלה לבנות

שאלה לבנות

לפני שבע שנים תבע בני את מנהלת מיכללה מסוימת על שלקחה את כספו ולא פתחה שום קורס ונעלמה .היו דיונים ועיקולים כנגדה .אך היא לא הופיע וכספו לא הוחזר.הגב ביקשה פשיטת רגל באותה תקופה .והנה הגיע מכתב שהיא מבקשת לצאת מהפשיטת רגל וכמובן שיידעו את כל נושים שמסתבר יש רבים ובני ביניהם.ניתנת לנושים אפשרות לעזור הליך זה דרך נימוקים .וכך עשיתי הכנתי מכתב שבו אני מנמקת מדוע אני מסרבת להליך שמבקשת הנתבעת.שאלתי ברונים האים יוכל מכתבי לעצור את ההליך הנל ולעזור מבחינתינו במשהו. האגאלאז ווירד ראידו אודה לכם על תשובה מהירה .אם יש איזו שהיא עצה לרונים לגבי שליחת מיכתב זה שאותו אני אמורה לפקסס ביום שלישי.

האם מכתב ישפיע...

האגאלאז> ווירד> ראידו כן תשלחי את המכתב מכתב נחרץ ועם יש הוכחות או פרטים תצרפי...ותרשמי למעלה - מבלי לפגוע בזכויות - כפי שעורך דין היה עושה..לרמז על אופציה משפטית: הרונים אמרו: שעד עכשיו נכון היה לא לפעול ולהמתין (הגלאז= ברד להגיף תריסים ולהכנס הבייתה) ושכעת הכל פתוח בפניכם ויש לצאת לדרך ולפעול.... להבנתי המשפט הרוני אמר ירד ברד ונדרשתם להגיף תריסים ולהכנס הבייתה וירד- הכל פתוח (הרון הריק) רדיו - צאו לדרך.. זו הבנתי..לכן >עומר. דעתך?!?..

ללאונרדו

ממה שאני מבינה כמו שאמרת הכל פתוח אולי המכתב ישפיע אולי לא.נחכה ונראה.תודה לך.

../images/Emo22.gif כן אך הייתי אומרת

) יהיה טוב...נראה לי.הכל פתוח ועליכם לפעול כעת לא לחכות..אלא דווקא לשחק את הקלפים נכון (לנסח מכתב, להתייעץ במישהו שמבין במקרים מהסוג הזה של פשיטת רגל ומעילה באמון עיסקי..) בלצאאת לדרך יש דגש על פעולה.. הברד וההמתנה שייכות לעבר כעת הזמן לפעול..לקחת צאנס בהצלחה (נראה לי שבקרוב נצרף יועץ משפטי לפורום..קודם אורית ועכשיו זה..אני מתחילה להלחץ....
) יהיה טוב להרגשתי.....

מוזר

יש לי שמש על המסך וסדר המשפט שכתבתי למעלה התבלגן ועדיין יצא הגיוני בעיני זה סוג של רמז בתקשור.. שלא הכל על כתפיכם ושמעבר לנקיטת הפעולה האמיני באל, בכוח היקום להביא דברים לאיזון ולטוב
...

למעלה