שאלה לבנות

alon11173

New member
שאלה לבנות

הייתן יוצאות אם בחור קריח?
כי אני בן 19 ומקריח וזה מוריד לי את הבטחון העצמי לרצפה

Surrealistical

New member
תעשה מה שכולם עושים במקרה הזה

תגלח את הראש.
ככה לא רואים שאתה מקריח.

lolly87

New member
כמו שאמרו לך

תעשה גלח או תסדר את השיער בצורה אחרת שתתאים לך ובחורות יצאו איתך. לבחורות זה לא חשוב כמו שנדמה לך, ואם נגיד יש בחורה שזה כל כך מפריע לה, אז היא לא שווה את זה גם ככה.
בהצלחה!

בזמנו היה איתי בטירונות בחור שהיה עם ראש כסוף מי שראה אותו חשב שהוא אבא של אחד החיילים ולא החייל עצמו וזה לא הפריע לו להיות פופולרי בקרב הבנות שם ...
זה הכל בגישה שלך אם אתה מצפצף על זה שאתה מקריח ולא משדר שזה מפריע לך אז זה לא יפריע להן ולמי שזה יפריע זה רק יהייה ההפסד שלה ..

EdisonGirl

New member
אם זה חיסרון בעיניך- זה חיסרון בעיניי

אם אתה חסר ביטחון בגלל שאתה מקריח, אז אני אשלול אותך, אבל לא בגלל שאתה מקריח, אלא בגלל חוסר הביטחון. זה מושך הרבה הרבה פחות מקרחת.

Kagg6

New member
אני מכיר

הרבה אנשים מקריחים שיוצאים עם בנות יותר מגברים עם שעיר מלא. אז מה?

AlabamaW0rley

New member
אני מכירה מישהו שהתחיל להקריח בגיל הזה

זה לא הפריע לו להיות עם כמה בנות זוג ולהתחיל עם בנות...

אם ממש מפריע לך החוסר בשיער אתה יכול לברר לגבי תוספות שיער לגברים. זו לא בושה בדיוק כמו שאיפור לנשים, מחטבים וחזיות פושאפ זה לא בושה.

אפילו שאני בדר"כ מעדיפה גברים

ארוכי ושופעי שיער, יצא לי לצאת עם בחור קירח, זה פרמטר ממש ממש שולי וקל להתעלות מעליו גם עם נשים שהעדפה הראשונית שלהן היא בדרך כלל לבחורים שופעי שיער.
חוץ מזה גם אני ממליצה לגלח, זה נראה טוב יותר

goldy

New member
זה בדיוק מה שנשים אוהבות

קירח + קוף + כרס = מר מושלם.

the new L

New member
חברה שלי מאוד אוהבת אותי קירח

היא אפילו מספרת אותי בעצמה עם מכונת תספורת.

goldy

New member
תגדל כרס ותהפוך לקוף

היא תאהב אותך עוד יותר.

the new L

New member
איך אתה אוהב סטריואטיפים, נכון?

אז צר לי, אני לא נופל אליהם. אני רחוק מלהיות "קוף". אני מתמטיקאי במקצועי. כל מה שאני עושה כל היום זה ללמוד ולחקור מתמטיקה.

goldy

New member
חבל שאני ומתמטיקה זה כמו עם ישראל ויחסי אנוש

einat162

New member
כן, בתנאי שעושה "גלח" לגמרי

ככה שלא רואים שמקריח.
ראש מגולח (או שיערות של מ"מ בודדים) הרבה יותר מחמיא מראש שעיר, אבל עם "מצח גבוה" ומפרצים מאחורה.

זה נכון לכל גיל- אבל על גיל 19 נראה יותר טוב (כמו שאומרים שמדים עושים כל גבר חתיכי יותר- ככה גם תספורת buzz cut כמו של המרינס... רלוונטי יותר בגיל הזה).

למעלה