שאלה לבנות

dzas55

New member
שאלה לבנות

היי,
אני בן 23...
אף פעם בחיים שלי לא התנשקתי ולא הייתה לי חברה, אני בתול... אני ביישן
אני לא כזה שמתחיל עם כל אחת שרואה ..
בנות, לכם זה מפריע לצאת או להכיר גבר שלא התנשק ולא עושה עוד סקס???
אם הוא ביישן זה מפריע לכם? אם אתם יוצאות איתו, אתם תספרו לחברות שלכם שיש לכם חבר כזה?

lolly87

New member
תראה

אני חושבת שיש דברים שיותר חשובים מביישנות, חוסר ניסיון, זה לא צריך להדאיג אותך.
אני לא חושבת שזה עניין של חברות שלי מה הניסיון של חבר שלי, ואני אספר להן כשיש לי חבר כשאני ארגיש שאני רוצה לשתף אותן.
בהצלחה!

Berethor

New member
לא בת אבל יש לי מה להגיד לך

תפסיק להיות מוטרד מזה כל כך, זה מסוג הדברים שיש להם יתרונות וחסרונות, תתמקד ביתרונות, כמו זה למשל שהפעם הראשונה שלך אולי תהיה עם אותה בחורה ולא סתם מישהי, ולכך לא מפריע שאולי היה לה עשרות לפניך? מה גם שגם סטטוס שהוא זמני, אם וכאשר תעשה את זה אתה כבר לא, העיקר שתמצא זוגיות עם מישהי מתאימה זה מה שבאמת חשוב פה.

רואה 6 6

New member
חבר,אתה מחפש חיזוקים חיצוניים אבל זה

לא נכון.
נניח שיענו לך 100 גולשות ויגידו שזה בסדר לגמרי וזה טוב בדיוק כמו לצאת עם מישהו מנוסה.
אתה תרגיש לרגע מקובל ושייך וברגע הבא תנקר השאלה,למה זה לא עוזר לי להתגבר על כל זה באמת?
אתה צריך לחפש תשובות בתוכך,אולי בעזרה,עמוקה יותר או שטחית אבל מקצועית.
לגוף השאלה,אין במצבך שום אות קלון ואין בזה גנאי או פסול. יתכן שאתה פורח מאוחר ויתכן שיש מאחורי זה מעצור שצריך לפתור.אני מציעה לך ללכת לברר את זה כי זה מה שבאמת ייתן לך הרגשה טובה לאורך זמן עם עצמך ויקל עליך לעשות את הקפיצה הראשונה למים.

מילי1991

New member
אכן מפריע

לא אספר לחברות כדי לא לפגוע באגו
אבל יש בזה משהו מעצבן
למרות שמצד שני יש בזה משהו חמוד גם

Berethor

New member
עם כל הנושא שלך על בדידות

הייתי חושב שאת נמצאת במצב דומה לשלו, אז למה זה כל כך מעצבן אותך.

לאליס8

New member
שאלה לא נכונה

השאלה אם לנו הבנות זה מפריע היא לא חשובה.האדם הראשון שעלייך לשאול לדעתו בנושא הוא -אתה- תראה איך הרהור לילה יביא למסקנות ולתובנות חדשות בבוקר.

לאליס8

New member
שאלה לא נכונה

השאלה אם לנו הבנות זה מפריע היא לא חשובה.האדם הראשון שעלייך לשאול לדעתו בנושא הוא -אתה- תראה איך הרהור לילה יביא למסקנות ולתובנות חדשות בבוקר.

לאליס8

New member
שאלה לא נכונה

hidden message

New member
לא יפריע

זה לא אומר עליך משהו רע כבנאדם. זאת אומרת שאם אני אחבב אותך כבן אדם זה לא יאמר לי כלום(לא אסתכל על זה באור חיובי או שלילי, פשוט לא יהיה לי איכפת)
אבל כן יפריע לי החוסר הביטחון שלך שאתה חושב שאם מישהי תצא איתך היא תתבייש שהיא איתך. אתה צריך לעבוד על זה, וכל השאר יבוא מעצמו

B L I M P

New member
זה כמו לשאול אם אנחנו אוהבות את הצבע כחול

זה נורא אינדיבידואלי - יש מי שזה מתאים לה, ויש מי שזה יפריע לה והיא תפסול אותך על זה.

מה יעזור לך לדעת את זה בכל מקרה? תחיה את החיים שלך כמו שאתה מאמין לנכון, ותמשוך לכיוונך רק את מי שמכבדת ומעריכה את איך שאתה תופס את העולם.

CoachMaya

New member
הבחירה לשנות את המציאות בידך

מעולם לא התנשקת עם בחורה ואתה בתול. זו המציאות. אתה יכול לבחור לשנות אותה, ואז השאלה הזו לא תטריד אותך יותר.
אני מזמינה אותך לצאת מאיזור הנוחות שלך, ולהבין מול עצמך, מה אתה מוכן לעשות כדי להתגבר על הביישנות שלך ולשנות את המצב?

זה אכן מאוד אינדווידואלי אבל...

לדעתי זה לא משהו שאתה צריך לספר לבחורה על ההתחלה, זה שאין לך שום ניסיון עם בחורות, כי כשהיא עוד לא מכירה אותך ואין לה רגש מינימלי עדיין זה אכן עשוי להרתיע ולגרום לחשוב שמשהו דפוק בך וזה ממש לא חייב להיות נכון. אתה צריך ללמוד להיפתח, לעבוד על הביטחון העצמי ולהיות קצת מיסתורי עם בחורות, כי לא יעזור, קצת מיסתורין בהתחלה זה דבר מושך ואז תתנהג כאילו הכי טבעי לך ותתנשק, תהיה במצב אינטימי. אחרי שאתם מתקרבים אתה יכול לספר לה לא באופן כבד מדי כאילו זה איזה סוד אפל, אבל שהיא הראשונה שעשתה לך מספיק רשרוש בלב בשביל קירבה אינטימית.

למעלה