שאלה לבנות

EmGee

New member
שאלה לבנות

האם אוזנים גדולות מושכות אותכן?

ערפדי

New member
רגע !!!

אם זה גם פיל , יש לו אוזניים גדולות , קוראים לו גלעד ... ויש לו אשכים קטנטנים ???

EmGee

New member
לא זה לא פיל

אם זה היה פיל אז הוא היה לוקח את החדק שלו ומולק לך את הצוואר בכיכר ביום שני...

חעעעעע לא יודעת זה תלוי איך גלעד

נראה.. אני מרגישה רע לשפוט לפי מראה.. בעע!! אתם יודעים היום התבאסתי התברר לי שכל הדוגמניות של יולי הן 170+ וכולן שוקלות 60.. הממוצע בערך הוא 175 והמשקל כמעט לכולן אחדי 60 קילו ! זה רע שאני 170 ואני שוקלת 51 קילו ? התבאסתי בטירוף רציתי לנסות להגיש מועמדות השנה או שנה הבאה בלי קטילות בקשה.. סתם מעלה מחשבות לפורום ומחפשת חוות דעת ד"א יש איזה פורום של דוגמניות בתפוזזזזז? אין לי כוח לחפש פשוט

ערפדי

New member
חבל שהתבאסת ..

שמעי , את מוזמנת לעבור אצלי מבחני כשירות ומבטיח לך , שלא תקבלי קטילות ...

EmGee

New member
עזבי אותך לי יש אוזניים גדולות

ואת יודעת מה אומרים על מי שיש לו אוזניים גדולות....

NoLa

New member
חחח...

את יכולה ללבוש כל מה שתרצי.. זה לא ישאר הרבה זמן זה בטוח... :-> ולמה לעזאזל 60 קילו?!?!? על מה?! כאילו אני 168 ואמורה לשקול 51 (אבל לפני חודש השמנתי פצצות , אבל חפיף.. נחזור לזה בקרוב) ואני שונאת בנות שרזות מדי אבל אני לא שחיפה או משהו...

EverMan

New member
לא נראה לי שזה רע

זה תלוי בסוג עצמות שלך ובמבנה גוף שלך. באופן כללי - זה כן נשמע רזה מדי. 60 ככה זה לא דבר רע.

LiL A

New member
בעעעע

גלעעעעעד מה הקטע עכשיו עם אוזנים גדולות? זה לא מושך או משו... ומה אומרים על אנשים עם אוזניים גדולות!??!?!?!

Kite Cat

New member
לוודא דווקא, איש "נחמד" שמקלל:

הוא שאל רק על אוזניים גדולות. הוא לא אמר אם הם לראש קטן, הוא לא תיאר את הראש! מבין את הכוונה?! בגלל זה שאלתי אם זה בפרופורציה.

the xecutioner

New member
תקשיבי רגע

אם הגובה שלי הוא 67 מטר, הרוחב שלי הוא 14 מטר, אני שוקל 372 ק"ג ואורך הזין שלי 20 ס"מ, אני אשאל אם זה נחשב זין גדול? ברור שאם שואלים כזה דבר, אז מראש ידוע שזה לא בפרופורציה...

למעלה