שאלה לבנות

II AM 18

New member
שאלה לבנות

מה אתן מעדיפות שהבנים ילבשו מתחת למכנסיים? תחתונים בוקסר רחב בוקסר צמוד כלום.... תודה על שיתוף הפעולה!

מאיה1983

New member
אמממ כאילו....חוטיני!

לי יש העדפה אישית לבנים שלובשים חוטיני. זה סוג טיפה נדיר בארץ של בנים אבל הם קיימים. אני באמת מאמינה שסוג התחתונים מעיד משהו על אופי האדם... המאמר בקרוב...חח

חוטיני../images/Emo35.gif

רוב הבנות אומרות ההפך.. שזה מגעיל ו.. וכו'...
כנראה שהסוג של הבנות שאוהבות בנים עם חוטיני גם קיים
אבל הן נדירות..

מאיה1983

New member
חוטיני לבנים זה ה-דבר

אבל רק נגיד באירואים מיוחדים כמו למסיבה וכאלה, לא ליום יום... מסכנים. יסבלו מזה. וזה גם אומר שהם לא מפחדים מהמיניות שלהם ולא מפחדים שיחשבו עליהם דברים. שהם לא דופקים חשבון לאף אחד. וזה דבר טוב

ברור שחוטיני לבנים

לאקס שלי קניתי שלוש חוטיני הכי יפים בעולםםםם!! אבל גם בוקסר צמוד זה חביב

i l0ve u

New member
אמממממממ

יש כאלה שחושבות שזה יפה וסקסי ויש כאלה שחושבות שזה קוקסי... ת'אמת שאין לי ממש עמדה בנושא חחח אני לא ממש יודעת מה אני מעדיפה..

SwEeTy BaBe

New member
אממ...

הייתי מעדיפה שבנים ילבשו בוקסר.... לא יודעת מגעיל אותי לראות בנים שהולכים עם תחתונים רגילים... ואל תשאלו אותי למה.. זאת אני עם הבעיות שלי.. (סתם חחח)

keren201

New member
מאיה....:)התגובה שביקשת

וואו חוטיני לגברים.... אז ככה יש 2 סוגים של חוטיני.... החוט חוט והחוטיני טנגה..... אז בקשר לחוטיני חוט זה דוחה....בעעע!!!!! אבל חוטיני טנגה לדבר זה דיי סקסי...נחמד כזה... אגב שהיום ראיתי איזה אחד עם ג'ינס נמוך וחטיני טנגה כחול.... ואיזה טוסיק יש לו.... אההההה......כאילו לא ראיתי את הטוסיק אלה דרך הג'ינס והכל.... חטוב כזה..... יאה אולוהייים..... וזהו סה"כ חוטיני לגבר זה נייס ביותר עד גבול מסוים...

flowers girl

New member
אה.

אני מעדיפה בוקסר, אבל עם תחתונים למטה. הרבה מאוד בנים בכתה שלי הולכים עם בוקסר ומכנסיים קצרים בקיץ ויושבים ככה שיראו להם הכל. כבר כל בנות כיתתי ראו את איבר המין ליותר מ15 בנים.

פחחח.. בוקסר עם מכנס קצר../images/Emo35.gif

טוב...... בעצם תלוי כמה הוא קצר.. אבל בתכלס זה בכלל לא נוח עם מכנסיים קצרים וככה בכללי.. זה גם לא הכי נוח
אבל בוקסר צמוד זה נוח.. אגב - בוקסר צמוד זה מכנסי בוקסר רגילים שהם פשוט צמודים

flowers girl

New member
טחחח נכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נראה לי הם מזה רצו. הם גם מראים לנו איך עומד להם וזה.

למעלה