שאלה לבנות...

ג ב ג ב ר

New member
שאלה לבנות...

האם קרחת מפריע לכן אצל גברים?? יש מצב שתחליטו לא לצאת עם גבר בגלל שיש לו קרחת?? מה בכלל אתן אומרות על קרחת? - זה turn off ענק בשבילכן או שזה לא כזה ביג דיל?? פרטו ונמקו...

ChilD SouL

New member
תשובה... ../images/Emo178.gif

אני אומרת שאם לבנאדם קרחת מתאימה ואכן זה נראה יפה עליו אז למה לא
יש גברים שקרחת עליהם ניראת ממש יפה

fishey

New member
למה השאלה מופנית רק לבנות ...

לא יכול להיות מצב שלבחורה תהיה קרחת ולגבר לא !!!! ובתור קירח (שנעזר במאך 3 טורבו) אין לי שום בעיה לצאת עם בחורה שיש לה קרחת כל עוד שזה מתאים לה ( כמובן שהכל בגבולות הסביר..)!!! ובגלל שלא שאלו את דעתי אז תשכחו מכל מה שכתוב פה

Akuna Matata

New member
אם זאת קרחת

ולא הקרחה מוקדמת..
והקרחת מתאימה לבן אדם, אז יש אישור!

Akuna Matata

New member
ומה לגבי מישהו שלוקח מכונת גילוח..

ועושה לעצמו קרחת ומוריד את כל שערו הגולש?? לא הייתי קוראת לזה קרחת מוקדמת.

pain is MY love

New member
אבל זה יגדל

אם הוא יראה שזה דוחה את הבנות הוא לא יעשה את זה יותר ונפתרה הבעיה מי שיש לו התחות טבעית נמצא בבעיה הרבה יותר גדולה..

ג ב ג ב ר

New member
הבהרה קטנה...

(איזה דפוק אני, לא ניסחתי טוב את השאלה) הכוונה הייתה להתקרחות... היום שמתי לב, שמתחילים להיות לי מפרצים קטנים (אבא שלי קירח, וזה אומר שאני כבר בדרך
) והעניין התחיל קצת להטריד אותי אז סתם חשבתי לשאול את השאלה בפורום...... אז מה אתן חושבות על המפרצים האלה - זה ממש מוריד את המשיכה, או שיש לזה חשיבות נמוכה, והשפעה נמוכה על ה first impression??? זאת אומרת, אם תראו בחור, עם פרצוף חמוד אבל יהיו לו מפרצים דיי בולטים, זה יוריד לכן מהנקודות שלו או שבשבילכן זה לא כזה ביג דיל??

pain is MY love

New member
במקסימום

עושים קרחת עם מכונה וזהו תראו את יואב שוורד! הוא כולו מפרץ אחד גדול! אבל הוא מגלח את כל השיער שלו ויש לו זיפים בפנים וזה מושלם למראה הסקסי שלו!!!!

לא מושך ולא דוחה

לא משנה לי כל כך אני אישית לא מתה על הקרחת הנוצצות האלה, פוליש וקס סטייל אבל קרחונת קרבית מצויינת מבחינתי

s h i r k u s h

New member
האמת ש... כן....

קרחת לא ממש מושכת אותי, אם לומר את האמת... אני אצא עם בחור קירח רק אם ממש תהיה כימיה ביננו ואני בכל זאת אימשך אליו למרות הקרחת. אצלי זה די turn off כי ... הממ... לא יודעת, זה פשוט חסר כזה.

מתאחרת

New member
קרחת?

עם גבר הוא סקסי קרחת ממש לא משנה אך על גברים דוחים, מן הסתם, קרחת לא מוסיפה להם הרבה. בכל מקרה, מעדיפה קרחת לגבר מאשר גבר עם פאה לדעתי פאה לגבר, וגם צביעת שער זה דבר דוחה ביותר.

bububu1

New member
אישית.. יש לי מיך אובססיה

לגברים עם קרחת.. אותי זה ממש מדליק! בכלל, יש לי קטע עם שיער של גברים.. אם הוא יותר ארוך מקוצים זה מוריד לי ממנו (רק מבחינה חיצונית כמובן.. בשבילי הוא פחות מושך)... בעיקרון מה שאני מנסה להגיד זה כמה שיותר קצר יותר טוב, ואם אין בכלל אז מויי כיף!!

לדעתי

זה תלוי בגישה של המתקרח להתקרחות שלו:) אם הוא ישים לב שזה באמת רציני ויגלח כבר את כל הראש זה יהיה בסדר. אם הוא משאיר ככה את מפרציו לראווה, מה שנראה בעיניי כהיצמדות לשאריות, אז כן, turn off רציני. וזה לגברים, כי נשים לא מתקרחות. אבל נשים עם קרחת זה גרררר... :)

למעלה