שאלה לבנות...

slicer

New member
שאלה לבנות...

אני לא מצליח להבין אם אתן אוהבות בנים עם שרירים או לא... יוצא לי לראות הרבה בנות שאומרות ש"תפסיקו כבר לחשוב (הבנים) ששרירים מושכים אותנו" לא נשמע לי הגיוני. לא מסתדר לי. אנא הביעו עמדתכן.

אנחנו לא כמוכם!

כמו הגברים! אתם חושבים שאנחנו מסתכלות רק על הגוף? אתה חושב שאנחנו בוחנות ע"פי השירירים?... (כמו שרוב הגברים בוחנים ע"פי חזה..ישבן..) לי בכל אופן לא מפריע כרגע איך הגוף של הגבר יראה...

magenta73

New member
יש ויש

שרירים כמו של בראד פיט, ככה עם הקוביות בבטן.... אררררר....
אבל שרירים מנופחים כמו של מר עולם וכן הלאה... בלללהההה....
וגם לא כזה חשוב לנו שרירים. לא ממש. הכל עניין של ריח וטעם.

ChilD SouL

New member
ממממ...

לדעתי, כאשר לבחורה יש גבר עם שרירים זה יוצר מצב של הגנה כלשהי. במקרה ו...אז הוא ייגן עליה. או שאם הבחורה קטנה והבחור גדול, אז נוצרת תחושת חמימות כשהוא מחבק כי הוא יותר גדול ממנה. לא'דעת איך להסביר.

זה מאוד אישי

זה כמו שיש בנים שאוהבים רזות, יש כאלה שאוהבים בחורות עם קצת בשר, ויש גם כאלה שאוהבים שמנות כאלה יש בנות שאוהבות שרירים ענקיים, וכאלה שאוהבות שחיפים ויש גם כאלה שאוהבות שמנמנים אני לטעמי, לא אוהבת יותר מידי שרירים בכלל..

Shablula 88

New member
כמו שאמרו כאן קודמותיי....

הכול תלוי! ברור שלא נרצה אחד שחיף שאי אפשר יהיה לחבק ביום גשום.. השרירים של הגבר שלי אהובים עליי במיוחד :) לא שרירי ולא שחיף.. באמצע.. :)

PinkWin

New member
אני אישית מעדיפה בחור

שרירי, כמובן לא אלי האנה וכל דבר בסגנון. אבל שרירים עם טעם. משום מה שחיפים לא עושים לי כלום.

slicer

New member
אז אוקי...

אני ממש לא מתכוון לאלי האנה. ממש לא מתכוון למשהו שרירי. אתן רוצות להגיד לי, אלו מכן שלא אוהבות, שקוביות בבטן לא מרשימות אתכן? חזה מפותח (ושוב, לא כמו של בחורה, כלומר פשוט שיהיה יפה) לא מושך אתכן? גב רחב, כתפיים רחבות... פשוט אני קצת מתקשה להאמין לבנות שאומרות שאלו דברים לא חשובים, כי אני בהחלט חושב שכל אחד תעדיף מישהו בעל שרירים יפים על גבי אחד רגיל, לאו דווקא שחיף. וזה כמובן עם התעלמות מאופי ויופי וכדומה (יעני, נגיד שני בני אדם בעלי אותו אופי ויופי בדיוק, אבל אחד עם מבנה איקס והשני עם מבנה וואי..).

בשלולית

New member
אני חושבת כמוך ../images/Emo13.gif

וגם מעדיפה את כל מה שאמרת... המממ גב שרירי וכתפיים רחבות....... יאמי...

זכוכיות

New member
האמת שאני מאלו שלא

זה לא מושך אותי, אפילו מרתיע... לא שאני אפסול מישהו שרירי, כבר יצאתי עם כאלה ונמשכתי אליהם לא פחות (כי הכרתי אותם), אם מדובר על מבט ראשון, אני מעדיפה את כל השאר (רזים, מלאים, שמנים).

Zoharrr

New member
חחחחחחח

קצת ככה... קצת בידיים, בבטן, לא חובה בכלל... העיקר שהוא יהיה אנורקטי.

dd27

New member
לא אוהבת שרירי מדיי

בחור כזה שישן בחדר כושר אוהבת שרירה במידה הונרמלית בוא נגיד לא אלי האנה איככסס

m14590

New member
לא מתנגדת..

לא ההיתי מתנגדת למישו עם שרירים...כאילו הכיף והכל... אבל שרירים זה לא מה שהכי חשוב לי בגבר...

לא מסתדר? (;

אז הנה... זה קורה בשטח... לפחות עלי אני יודעת שאני ממש לא אוהבת שריריים.. לא אוהבת שחיפים אבל גם לא שריריים.. כזה באמצע.. חמוד עם פרצוף מתוק ועיניים סקסיות.. זה מספיק :)

למעלה