שאלה לבנות

mike56

New member
שאלה לבנות

כשבחורה פונה ברחוב לגבר שאינו מעשן ומבקשת ממנו סיגריה האם זה נסיון ליצירת קשר או רצון כן בסיגריה? האם יש הבדל בין ישראלית ותיקה לעולה חדשה בענין זה? תודה

L y c a n

New member
כשבחורה ]ונה לגבר שהיא לא מכירה

איך בדיוק היא אמורה לדעת אם הוא מעשן או לא?

זכוכיות

New member
אנחנו קוראי מחשבות?

רוב הסיכויים שהיא פשוט הלכה על הסיכוי הסביר שתהיה לך סיגריה, אבל תמיד קיימת האפשרות האחרת.

pain is MY love

New member
כן זה מאוד חכם

יש המווווווווון הבדל בין ישראלית ותיקה לעולה חדשה ממש שני אנשים שונים! מה זה השאלה המטומטמת הזאת?!

ללא נושא

יש לזה הרבה צדדים.. זה עניין של טעם, תעוזה, ואופי. אני לא הייתי בוחרת להתחיל ככה אלא אם הבחור נראה לי מעניין בטירוף. אגב, אני לא מעשנת.. אז אני קצת פחות אובייקטיבית בעניין.

דנדוש20

New member
אין תשובה חד וודאית

יכול להיות שבחורה סתם רוצה סגריה ויכול להיות שהיא מנסה להתחיל איתו. שהייתי בתיכון התחלתי ככה עם בנים ואני אפילו לא מעשנת

לפי דעתי..

כנראה שהיא ראתה אותך מעשן.. חשבת על זה..?.. והיא בטח נתקעה בלי סיגריה ומתה לאחת.. ואתה תביא לה... זה הכל סיפור פשוט.. בקשר לקטע עם העולה.. יש המון הבדל.. אבל תלוי.. אם היא עלתה מברזיל או צ'כיה או גאנה או וייטנאם או אורוגוואי או סלובקיה או ספרד או פורטוגל או איטליה זה סימן שהיא מאוהבת בך.. אם היא עלתה מארה"ב או רוסיה או גרמניה או צרפת או קוסטה ריקה או קמרון או ניגריה או אוסטרליה אז היא סתם מחבבת אותך.. אבל.. אבל אבל.. אם היא עלתה מאיראן או פאקיסטן או סוריה או לבנון.. אז.. יש סיכוי שהיא ממש עצבנית עליך ותכבה את הסיגריה בעין שלך.. אה ואם היא ותיקה.. ועברה מסלול כבר במסייעת והיא טחנה צעירות כבר.. אז.. היא פטורה ממטבחים.. אתה הרי לא רוצה אישה שלא תהיה במטבח.. וותר..

g a z

New member
וואו..

אם הייתי חושבת שכל אחד שמבקש ממני סיגריה מנסה להתחיל איתי, אני מניחה שהייתי פותחת קיוסק
אתה לא רוצה לדעת כמה פעמים בקשו ממני סגריות.. (במיוחד בסופ"שים כשאין שק"ם ואנשים נתקעים בלי... ) לבריאות

למעלה