שאלה לבנים - גם לכם יוצא להיתקל מדי פעם בבנות מתחזות?

תומאס

New member
שאלה לבנים - גם לכם יוצא להיתקל מדי פעם בבנות מתחזות?

נרשמתי לאתר הכרויות ישראלי, מוכר ורציני, ובתיבת חיפוש הגדרתי שאני רוצה לקבל תוצאות של נשים לא רק מישראל, אלא גם מחו"ל.
בגלל שאני יודע שיש הונאות (העוקץ הניגרי וכל מיני כאלה) אז אני די זהיר, וכשמישהי מחו"ל מגיבה לפניה שלי, אני בודק את הכרטיס שלה יותר ברצינות.
אז ככה: היו כמה שכבר בחיפוש בגוגל לפי השם שלה או התמונות שלה - מגיעות מיד תוצאות של אתרי SCAM
אבל המקרה האחרון ממש שבר שיאים.
בחורה שבכרטיס שלה כתוב שהיא בת 34 מצרפת, לפי התמונה היא נראית טוב (לא תמונה פרובוקטיבית שישר תעורר אצלי חשד).
כתבתי לה, ענתה לי חזרה באנגלית רעועה, והתנצלה שהאנגלית שלה לא משהו (זה נורמלי אצל צרפתים.....).
גיגלתי את השם שלה והתמונה שלה - לא היו תוצאות מחשידות.
רציתי לעבור לפייסבוק אבל היא אמרה שאין לה - וזה כבר חשוד קצת. למרות שלא לכולם יש פייסבוק.
אז הצעתי שנעבור לסקייפ והיא הסכימה. התכתבנו קצת בסקייפ ואז שאלתי אותה אם היא רוצה שנפתח מצלמות (לא בקטע מיני!). הייתי בטוח שהיא תמצא איזה תירוץ ותתחמק מזה ושבאותו רגע אני חותך.
אבל להפתעתי היא הסכימה, המצלמות נדלקו, ו..... - אותה בחורה שהייתה בתמונה, מסתכלת עלי עכשיו במצלמה.
המשכנו לדבר במצלמות ואחרי כמה דקות היא אמרה שזה מביך וביקשה שנחזור להתכתב. הסכמתי.
ביקשתי שתספר על עצמה ואז היא סיפרה שהיא יתומה ושהיא לבד בצרפת ושאין לה חברים ושהיא תשמח לבוא אלי לישראל לביקור, אפילו שבוע הבא. רק שאין לה כסף לקנות כרטיס טיסה ושאולי אני יכול להלוות לה כסף.....
זה כבר הסיפור המוכר שנתקלתי בו מספר פעמים (יתומה, תקועה באפריקה אצל הדודה, כל מיני כאלה).
אני תמיד הנחתי שמאחורי הסיפורים עומד איזה גבר עם כרטיס מפוברק שמנסה להוציא כסף מגברים. אבל פה מדובר בבחורה אמיתית (ראיתי אותה ב LIVE).
בעיני זה פשוט מדהים עד כמה רחוק בחורה מוכנה ללכת כדי להוציא כסף ממישהו.
נכנסתי חזרה לאתר הכרויות כדי לדווח עליה - אבל הכרטיס שלה כבר נמחק.

ThumbeIina

New member
לא צריך ללכת רחוק

גם פה בתפוז יש שקרנים, ובשביל סיבות פחות טובות מכסף, סתם בשביל הצומי.
כל בן אדם שממציא סיפורים מכל סיבה שהיא הוא בן אדם מסכן, צריך באמת לדעת להיזהר.

תומאס

New member
אבל זה קטע, כי אפשר לגלות מי היא בלי יותר מדי בעיה

זה לא שהיא שלחה לי תמונות שלה ואני לא יכול לדעת אם זאת באמת היא.
ראיתי אותה במצלמה. ונדמה לי שיש תוכנות שמאפשרות לשמור את הוידאו הזה - וככה אפשר למצוא מי זאת ולהזהיר אחרים.
אני הייתי בטוח שברגע שביקשתי לפתוח מצלמות - היא לא תסכים.

שרונת XD

New member
אם אתה רוצה להזהיר אחרים

אתה יכול לדווח עליה לאתר, תתן להם את התמונות ואת הפרטים של הכרטיס המחוק שלה, יש מצב שגם כשכרטיס נמחק הפרטים של הכרטיס נשארים שמורים והם יוכלו למצוא את האייפי שלה וככה לזהות אותה ולחסום משתמשים חדשים שלה.

ThumbeIina

New member
התבלבלתי במשתמש

שכחתי שאני מחוברת בטאבלט למשתמש הישן :)

תומאס

New member
אני אנסה למרות שזה קצת בעייתי

אין לי את התמונות שלה כי לא שמרתי אותן.
ומניסיון קודם עם האתר - הם רוצים סיבה מדויקת לגבי התלונה (ודי בצדק מבחינתם). אבל מה אני אגיד להם? שזה נראה לי הזוי שבחורה שמדברת איתי 10 דקות, כבר קוראת לי החבר הכי טוב שלה ורוצה לבוא אלי לביקור תוך שבוע ומספרת לי שהיא יתומה?
אני כבר יודע לעשות אחד ועוד אחד ולהבין מתוך זה, שזה לא אמיתי. אבל לא נראה לי שלהם בתור אתר, זאת סיבה מספקת לחסום משתמש. כי בסך הכל, לא נגרם לי עדיין שום נזק, לא בוצעה עדיין שום הונאה.
ככה שקשה לי להאמין שהם יעשו משהו.
כשראיתי שהכרטיס שלה לא פעיל, (הייתה הודעה שהכרטיס הוקפא או הוסר או נחסם - ללא פירוט או הסבר) אז פניתי אליהם ואמרתי להם שזאת בחורה שהתכתבתי איתה ועכשיו הכרטיס לא פעיל ואני רוצה לדעת מה הסיבה.
אז הם ענו לי - שככל הנראה בזכות ההתכתבות שלי איתה, היא הסירה את הכרטיס......(כלומר היא מצאה אותי את אהבת חייה ועכשיו אין לה צורך להכיר עוד בנים)...... מ מ ש !!

למעלה