שאלה לבנים ולבנות

הצילצול

New member
שאלה לבנים ולבנות

מה אתם יותר מעדיפים? בנות עם שיער קצר או ארוך? (לי יש ארוך) ואתן בנות, איזה שיער מושך אותכן אצלהם? קצר או ארוך?

ilana4ka

New member
המממ

קצר אני הרבה יותר מעדיפה. קוצים, או גלח, או קרה. אבל ארוך לא ממש. יש רק כמה בנים מסויימים שמתאים להם שיער ארוך(יש כמה שאפילו מאד מתאים להם), אבל בדר"כ אני מעדיפה קצר.

לא משו

New member
אני מעדיפה

בנים עם שיער ארוך!!!! אבל לא ארוך מדיי...כי אז זה נהייה מגעיל

yardenj

New member
ברור שארוך

עדיף בצבע ג'ינג'י או בלונדיני שמתלווה אליו גוף יפה.

זה תלוי איך היא נראית

בכללית, יש כאלה שיתאים להן שיער קצר ויש ארוך, אני לא מתנגד לאף אחת מהאופציות- כל עוד זה לא קצוץ לגמרי/גאלח...

תראי

תטלס זה לא משנה לי כי הבסך הכל משנה אצלי אבל יש משהו סקסי כזה בשיער ארוך שאין לשיער קצר אי אםשר לשחק ולעשות דברים בשיער קצר וזה יתרון חושני בשיער ארוך

תראי

תטלס זה לא משנה לי כי הבסך הכל משנה אצלי אבל יש משהו סקסי כזה בשיער ארוך שאין לשיער קצר אי אםשר לשחק ולעשות דברים בשיער קצר וזה יתרון חושני בשיער ארוך

HyPeR SoNiC

New member
אני אישית אוהב שיער ארוך

אבל אם יש לה שיער קצר וזה יפה לה אז למה לא??

NBGirl

New member
חצי ../images/Emo32.gif. אני מנצל"שת לך.

שמתי לב שהפורום הפך לאחרונה לפורום העדפות מיניות או משהו כזה. איך אנחנו אוהבות את הגברים שלנו, איך הם אוהבים את הבחורות שלהן, שיער ארוך או קצר, בראד פיט או מייקל אואן.. סתם רציתי להביא זאת לתשומת ליבכם.

יש סיבה-

את כל הבעיות פתרנו

HyPeR SoNiC

New member
לא יכול להיות

וגם אם כן, זה לא אומר שלא נשאר על מה לדבר בנושא הזה

jessy19

New member
שיער קצר לבנים...

לא אוהבת שיער ארוך לבנים- מוזר קצת אבל אם הבחור יהיה בעל שער ארוך ויימצא חן בעיניי לא אפסול אותו על רקע השיער...

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifאממ..

אצלי מושך שיער באמצע, שאפשר לעשות איתו כל מיני דברים. אה כן, בנים שמציפים ת'שיער שלהם בג'ל דוחים אותי.

free soul

New member
דעתי היא:

לא סובלת גברים עם שיער ארוך.. בעעעעעע... קצר, בטח שקצר... אבל, לא קרחת!!!

seeyou

New member
מעדיף בנות עם שיער ארוך!!../images/Emo140.gif

זה מראה על אופי! הן יותר רומטיות...נשיות בנות עם שיער קצר הן יותר דומיננטיות-גבריות...

למעלה