שאלה לבנים ושאלה לבנות...

שאלה לבנים ושאלה לבנות... ../images/Emo13.gif

שאלה לבנים: האם אתם חושבים, שלאישה כדאי יותר לשחק את הקשה להשגה? שאלה לבנות: האם אתן חושבות, שעדיף לשחק את הקשה להשגה? ו... שאלה משותפת: למה? לא, הפעם אין לי הפתעות בשרוול, סתם סקר, מתוך סקרנות! - את דעתי, אני אגלה מאוחר יותר.

דוVשה

New member
האם עדיף?

הכל שאלה של אינטרסים. אם מישהי אוהבת את המשחק, אם זה נותן לה ריגוש, שמחזרים אחריה במרץ, שהיא מותחת את הבנאדם השני עד קצה גבול היכולת ע"מ לראות שהוא עושה הכל בכדי להשיג אותה, אם היא רוצה לראות התאמצות אז אני חושבת שלשחק אותה 'קשה להשגה' דיי יהיה טבוע בדם שלה [אפילו בתת מודע]. הכל שאלה של אינטרס. הרי כולם בסופו של דבר רוצים להיות נאהבים [ואפילו אוהבים] השאלה באיזה תקופה את נמצאת בחיים. זו דעתי.

Vdrums

New member
לא.

אנחנו לא בכיתה ח'. כל המשחקים האלה מיותרים לחלוטין. מישהי שמשחקת אותה קשה להשגה שתמשיך לשחק ותישאר לבד.

shellush

New member
אני חושבת שגברים יותר אוהבים

שמאתגרים אותם ויותר נמשכים לנשים שמשחקות קצת קשות להשגה, יענו COOL כאילו לא איכפת להן. אבל אני אישית לא מסוגלת למשחקים האלו, אני ישירה וכנה ואם לא מוצאת חן בעיניו הישירות שלי, אז כמו שאומרים.... NEXT! במקרה שלי WHAT U SEE IS WHAT U GET בלי קונצים ובלי משחקים ואולי זה לא טוב במשחקי חיזור, אבל זה מה יש.

התשובה שלי... ../images/Emo8.gif

גם אני לא אוהבת את משחק "הקשה להשגה" יש משחקי חיזור, שהם כיפיים וחמודים, אבל "הקשה להשגה" זה לא משחק חיזור, לדעתי. אישית אני מאוד אוהבת את המגע, ואני חושבת, שאם אני אתחיל במשחקים של "קשה להשגה", אני אפסיד המון בדרך... את כל הכיף, שבמגע.

Sefy

New member
אני בן: לא, משחקים זה לילדים

אין לי סבלנות למשחקים טיפשיים. אם אני ארצה לשחק, אני אוציא מונופול.

avnil1

New member
בגיל הטיפשעשרה משחקים זה בסדר

אבל אחרי שעוברים את הגיל אני לא חושב שיש טעם למישחקים. אני לא הייתי ממשיך עם משהי שמשחקת אותה

tokit

New member
../images/Emo45.gif

אני אפילו לא הייתי מתחילה.. לא מאמינה במשחקים..

צלמוות

New member
בנות צריכות להבין, פעם אחת

ולתמיד שאנחנו הגברים (לא כולנו אבל רובנו..) פשוט לא מבינים רמזים... מה שאתן רוצות תגידו... רוצות אותנו- תגידו כן לא רוצות- תגידו לא... די למשחקים המטופשים!!!

שקר החן

New member
לא זה ולא זה...

זאת אומרת לא הגברים צריכים "לשחק אותה" קשים להשגה וכנ"ל גם לא הבנות. תמיד מנסים להמציא חוקים דביליים לאהבה, אהבה זה הדבר הכי ספונטני שיש, וככה זה אמור להישאר... אין פה שום משחקי כבוד ולא צריך תמיד לחשוב מה בן הזוג או בת הזוג חושבים.

רוצים לדעת למה שאלתי?../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif

כי יש סביבי כמה קרציות, נודניקיות אמיתיות... שכל הזמן, אבל ממש בכל הזדמנות!!! עושות לי הרצאות המחץ על להיות "הקשה להשגה", אם אני רוצה למצוא אהבה. רציתי לדעת אם אני טועה, ואני מגלה, שעם הזרימה שלי, אני בעצם פועלת נכון. תודה לכם.

ymz

New member
קצת באיחור אבל עונה

בגיל צעיר יותר תמיד שיחקתי אותה קשה להשגה ואהבתי את המשחק. היום אני חושבת למה לבזבז זמן על שטויות, עדיין אפשר לחזר גם לא משחקים מטופשים. הגישה השתנתה עם הזמן, ככל שגדלתי קיבלתי יותר בטחון עצמי, לא מתביישת להגיד מה אני רוצה ואיך. כמו כן, אם לבחור יש בעיה עם צורת החשיבה שלי אז כנראה לא נועדנו להיות יחד.

בונבון1

New member
כווווווווווווולם מפסידים!!!

המשחקים כ"כ מטופשים!!! מי שמחפשת קשר רציני ומישהו שנראה מתאים מתחיל איתה, שתראה התעניינות גלויה. בשביל מה לשחק? ואם הוא יאמין לך שאת לא מעוניינת במקום לרדוף אחרייך, תפסידי!

AVI0012

New member
את הקלה.

לא את הקשה ולא את הקלה.הכול בטעם וריח.הבעיה שיש בנות שאין להן לא טעם ולא ריח...

למעלה