שאלה לבנים פה (בעיקר...)

נועם m

New member
שאלה לבנים פה (בעיקר...)

דבר ידוע הוא שבנים לא קולטים רמזים. בניגוד אלינו, שמסוגלות לפתח תיאוריות קונספירציה שלמות מאפצ'י קטן שמישהו עשה לידנו, אתם- גם אם מישהי תעמוד על שולחן, לבושה תחתונים מנומרים, ותקפוץ לחיקכם בחושניות, סביר להניח שלא תבינו שהיא רוצה אתכם... השאלה היא האם יש דרך (אם בכלל), שאותו אהבל יבין שאת בכיוון. הכוונה היא לא להתחיל איתו בצורה ישירה, אלא שאולי הוא יחשוב קצת בכיוון, כלומר בכיוונך, כלומר- בכיווני...
דברים קטנים שגורמים לכם לשים לב... לא באיזה קטע לחוץ, אני לא לחוצה עליו בכלל, אבל סתם יהיה נחמד להפיג קצת את השעמום בביצפר...

Cobe Anan

New member
כן, יש דברים שעובדים..

אבל מראש אני אומר- אין כמו ישירות. את יכולה סתם להיות נחמדה אליו, אפילו להידבק אליו קצת, ולהיכנס איתו לשיחות עמוקות, בעיקר על יחסים; לצאת איתו למקומות בילוי "זוגיים"; לשאול אותו איך החוטיני המנומר החדש שלך... קיצ- אין על ישירות. זה עובד הכי טוב.

Piren

New member
לא כזה נכון

אנחנו דווקא מבינים את רוב הסימנים, מי אמר שאנחנו בכלל רוצים להתייחס אליהם? במקרים כאלו, שבחורה יותר עסוקה בלשחק משחקים, אני מניח שהרוב פשוט מחזירים באותו מטבע (אולי זה רק אני) רק בשביל שתהיו מתוסכלות ותגידו "אני לא מאמינה שהוא משחק איתי משחקים" (בהתעלמות מוחלטת מהעובדה שהיא משחקת איתו...)
אישית - אותי ממש דוחה ההתנהגות הזו. הדבר היחיד שזה מקרין עלייך זה חוסר ביטחון (או עודף, אם את כזו "שווה" שאנשים צריכים לבוא אלייך במקום שאת תבואי אליהם).

נועם m

New member
למה התעצבנת?

לא הבנת אותי נכון. וגם קצת התעצבנת מההודעה שלי- הכוונה לא הייתה להתקיף את בני המין הגברי באשר הם- זה הכל נאמר בנימה הומוריסטית... אף אחד לא דיבר על משחקים. אני באמת שונאת את זה. הכוונה הייתה, אמממ, לגרום למישהו להבין שאת בסביבה. אתה הרי יודע טוב מאוד שיש הרבה פעמים אנשים שמתפספסים רק כי היינו מרוכזים רק במי שקרובים לנו, ולא הסתכלנו מטר קדימה. אז יכול להיות שתגיד שאם הוא ירצה הוא כבר ישים לב (ממש מחמיא ומעודד...
), ושזה פשוט נובע מחוסר בטחון עצמי שלי, ואתה כנראה צודק. אבל אני לא מחכה ש"מישהו יבוא אלי כי אני כזו שווה"- להפך- אני בכלל לא רואה אותו מגיע... קיצר, אל תתעצבן על אלו מאתנו שלא ניחנו בבטחון עצמי בגובה של גן עדן, אנחנו לא משחקות משחקים, פשוט- מנסות להסתדר...

Piren

New member
מי התעצבן? ../images/Emo2.gif

לא כתבתי את ההודעה בעצבים בכלל.. אולי חוסר חשק (האוניברסיטה מעפנה). בכל מקרה, להראות שאת בסביבה, זה משהו שאת עושה ביום יום. ברגע שאת מתחילה לעשות את זה בשביל שמישהו ספציפי ישים לב אלייך, את משחקת משחקים. בין אם הוא מרוכז בביצים של עצמו ולא רואה 5 מילימטר קדימה, ובין אם הוא מחפש בחורות כל הזמן. את רוצה תשומת לב ממישהו? תלכי אליו ותגידי לו. כשאת משחקת תופסת עם הרמזים שלך, הדבר היחיד שיכול לצאת לך מזה אלו הודעות כמו זו שכתבת עכשיו, הודעות בסגנון "אני לא מאמינה שהוא לא שם לב אלי" ובסופו של דבר "מנייק בן זונה..." בגלל שהתעלמו ממך. בחור שנופל למשחקים, זה בחור שישחק איתך בחזרה אז לא משנה מה - את מפסידה. זה שאת מנסה להסתדר זה סבבה, אבל דעי שהצורה שאת מסתדרת בה, יכולה להריע רק לך בסופו של דבר. קיצר, תהיי גבר, ותגידי למי שאת רוצה שאת מעוניינת. הגיע הזמן לשיוויון לא?

TheWhiteTigris

New member
וואלה מקנא בך...

אני לא אבין רמזים אלא אם כן הבחורה תבוא עירומה מולי ותחזיק שלט: "אני רוצה אותך!!!!!!!" אז אולי יש מצב שאבין קצת מה הולך...

TheWhiteTigris

New member
חחחחח כן הא...

לא יודע... מילא היה משהו בנינו אבל סתם מיודדים, אל תקפוץ

TheWhiteTigris

New member
איזה רמזים

אפילו במורס לא מאותת לי על מה אתה מדבר? תוסיף לזה את העובדה שאני לא מעוניין (ונראה לי שהיא מבינה את זה טוב...) ותקבל את המשוואה של ידידים ותו לא.

Master Stav

New member
תקשורת

למה לתת רמזים אם אפשר פשוט לבוא ישר ולומר : שמע מאת חן בעיני יש מצב ליותר מסתם קשר חברי ?

נועם m

New member
כי מנסיון זה מכניס אותם לפאניקה...

ולגמרי לא עובד. עם טיפוסים שונים ומגוונים. אז חשבתי שאולי כדאי לאמץ גישות אחרות. אבל סבבה, גם לי לא היה נראה שרמזים וכאלה יעזרו... אני גם לא אוהבת את זה

Master Stav

New member
אלוהים תעזור

את רצינית ? פנית למשיהו שואלת אותו בצורה ישירה והבחור התתפרק בפאניקה ? איזה קטע ...

את ממת מפגרת

אם את עומדת על השולחנ בחוטיני והוא לא מגיב הוא כנראה לא שם עליך! ואם את אומרת שהוא כזה מפגר מה את ככ רוצה ממנו?!

Zoharrr

New member
אני לא רומזת...ולא מנסה להבין...

אני אומרת דוגרי ושואלת במקום להסיק נסקנות שאולי מוטעות... תנסי את זה,זה עובד לי יפה.

Noam S

New member
בטח

הבנים לא קולטים כלום. נכון. הממ. זה לא קשור לבן או בת. עלה בדעתך שאולי אותו בחור לא רצה לקלוט?

למעלה