שאלה לבנים שביננו...

שאלה לבנים שביננו...

איך הייתם מגיבים למשלוח של זר פרחים מבחורה שמעוניינת בכם? זה לא נראה קיטשי מדי? לא מתאים בעיקר למשהו מגבר לאישה ולא להפך? אני מתלבטת... תודה מראש...

זר פרחים זה מגבר לבחורה!

אולי -ורד בודד ועטוף בצלופן עם כרטיס מפרגן יעשה את העבודה יותר טוב! אבל בינינו כרטיסים למשחק כדורגל ,הרבה יותר עושה רושם עליהם!

Vdrums

New member
לוקחת לריאות, אם בחורה תתן לי

כרטיס למשחק כדורגל אני אגיד לה להתראות.

ואוו.......באמת!

תיזהר שאני לא אתאהב בך...... רוב הגברים שאני מכירה ...ביניהם בעלי.... היו מאוד שמחים לקבל כרטיס למשחק.... אתה מיוחד!

voguemaster

New member
תשמעי

לי אישית לדוגמא אין בעיה עם כדורגל, אני אפילו אוהב. אבל ללכת לראות משחק ? למי יש זין לזה ?

voguemaster

New member
../images/Emo6.gif

לוקחת הא ? רוצה שאכטה ? יש לי רעל משובח בשבילך

קטריס

New member
אחת הסיבות שאני לא נכנס לפורומים

כאלה (חוץ מעכשיו כי משעמם לי) היא שאי אפשר ממש לענות על שאלות או לקבל תשובות. כל הסיטואציות האלו כ"כ דינמיות ומשתנות ממקרה למקרה באופן דרמטי, עד שלא נשאר הרבה קרקע לעמוד עליה. מצד אחד אני יכול להגיד שלקבל פרחים מוקדם מדי בקשר יראה לי קצת מוגזם, כי אני מעדיף אוירה של קלילות. מצד שני מחר אני יכול לקבל פרחים ממישהי שיצאתי איתה פעמיים וזה ממש ימצא חן בעיני. זה כמו לנסות לנחש לאיזה כיוון הרוח תנשוף שבוע מעכשיו. בכל נושאי מערכות יחסים אפשר, לעניות דעתי לפחות, לדבר ברמת התאוריה הכללית (והבנאלית משהו) בלבד. בלי להעליב או משהו (אני בדיאטה אני עצבני לא להתייחס אלי. כן גם בנים עושים דיאטה מה יש??).

קטריס

New member
תורת הכאוס מיי פרנד

תלות רגישה בתנאים התחלתיים. כמו להקפיץ כדור על קצה של קונוס, אי אפשר לחזות לאיזה צד הוא יקפוץ. שינוי פיצקלחי לכאן או לשם, וזווית הניתור שלו משתנה לחלוטין. אותו דבר כאן. יש כל כך הרבה משתנים בכל הסיטואציות האלו, עד שיכולת חיזוי כזו או אחרת פשוט הופכת לא רלוונטית לאור הכמות האדירה של ה"רעש הלבן" (ריבוי האופציות האפשריות). אמנם, אם מתחשק לך להתחיל לגלות דפוסים ברעש הלבן, נקודות משיכה מוזרות, חוקיות לא רציונלית, זה נהדר (אבל מצריך המון פרחים ודייטים, וגם עלול להיות מתסכל משהו. מצד שני זה אחלה פרויקט, ויש מצב to get some
).

Vdrums

New member
לא קיטשי ולא נעליים

אני הייתי מאוד שמח לקבל זר פרחים מבחורה, לדעתי זה מחמיא מאוד. ואם מישהו או מישהי רוצים לשלוח פרחים כי זה נראה להם נכון ומביע את מה שהם מרגישים או רוצים לומר אז ללכת על זה עד הסוף!

duduamar

New member
פרחים זה אחלה :)

אבל כמו שמישהי אחרת כתבה כאן - כרטיסים לגמר הצ'מפיונס ליג ימיסו אותי במאית השניה

joshh

New member
לדעתי....

אין דבר שהוא יותר מידי קטשי :) העיקר שאת הולכת עם הלב ולא עם הראש. כל אחד והקיטשיות החולינית שלו :) (ואני בעד)

למעלה