שאלה לבנים...

נעמייה

New member
אוי

פתאום יש לי דה-ז'ה-וו יבוטלו הבתולות לאלתר

Vdrums

New member
בתור בן, אין לי מושג

מה ההתלהבות... ולמה שלא נכבד בתולות?

בתור לא גבר,

אני יכולה רק לומר על ראייה של הגברים מסביבי שביתקו בתולות - זה נותן להם מעיין חיזוק לאגו [לא לכולם, סליחה על ההכללה]. זו מין חשיבה כזו שכל בחורה רוצה שהראשון שלה יהיה מיוחד ומקסים והיא תהיה מאוהבת בו עד מעל לראש שברגע שבתולה שוכבת איתם הם מרגישים אלוהים. ואולי זו רק אני והטראומות שלי

Sefy

New member
מכבד אותן כמו כל בחורה אחרת

לעומת סקארלט, אני אומר צד נוסף, יש הרבה גברים שמפחדים בגלל הלחץ הזה של הפעם הראשונה ובגלל הזכרון שזה עלול להשאיר על הבחורה...

LCA

New member
טרמפ על ההודעה

האם כדאי לבחורה לספר לגבר שהיא בתולה על ההתחלה?

Sefy

New member
אני לא רואה סיבה מה זה משנה

ידע או לא ידע, אם הוא יעריך אותה פחות או יותר, אז הוא נראה לי מזויף. בחורה היא בחורה, אם היא בתולה או עם המון ניסיון, זה לא מוריד מהערך שלה

תרשה לי לחלוק עליך

כל אחד <בחור או בחורה> שהיה עם "המון" <AKA סטוצים> יורד ערכו בעיני... לא מתאים לי להיות עם מישהו שיחסי מין זולים בעיניו...

qt1

New member
../images/Emo23.gif LCA לא כדאי להסתיר.

היי. כדאי להגיד לבחור שאת בתולה ,זה פשוט להיות כנה וזה חלק ממך זה לא הופך אותך ל 'מוקצה' ,זו את לטוב או לרע , תלוי בבחור בחינוך , ברקע וכדומה. אל תשכחי שגם אם יש או יהיה לך קשר כדאי ורצוי לפני מגע מיני לעשות בדיקות וזה ל 2 הצדדים... כך שלהסתיר זה ממש לא לעניין. אני לא מציעה לומר את זה בשיחת הטלפון הראשונה , אבל בכייף , בשיא הספונטניות בפגישה על כוס קפה או בכל מקום אחר. זו את ומי שיאהב אותך יאהב אותך גם בתולה וגם לא בתולה. תהני...

ברור שלא להסתיר

ולא לשקר, כמו בנוגע לכל דבר אחר. זה יעלה מתישהו, לא צריך לשים את זה בראש הרשימה "שלום אני ... ואני בתולה".

Sefy

New member
עכשיו עם "זה" אני מסכים לחלוטין../images/Emo45.gif

מתי שהנושא הזה יעלה, אז לא לשקר, אבל זו לא בדיוק חתיכת מידע שצריכה גם לשנות את כל מערכת היחסים.

אני הייתי עם המון סטוצים...

ויחסי מין בכלל לא זולים בעיני, להיפך, הם נפלאים, הם מעלים לי את מצב הרוח, לכן אני עושה אותם בהנאה מרובה עם כל מי שאני נמשכת אליו...

Sefy

New member
אני מרשה לך לחלוק עליי ../images/Emo8.gif

אני לא חושב שבגלל שמישהו עשה סטוצים אז הערך שלו יורד. כל אחד מתאימים לו דברים אחרים בחיים. אני לא מסוגל, זה לא אומר שאחרים גם כמוני. תאמיני לי שאני מבין איך את מרגישה. אבל אני אומר שכל אחד יעשה מה שטוב לו, כל זמן שזה לא פוגע באחרים.

עדיין, החשיבה עצמה מוטעית.

גברים שמפחדים מבתולה זה בגלל שהם חוששים שמא אחרי האקט היא תתאהב בהם (דבר שהם לא ממש יעשו אחרי האקט), ושוב, זה נובע מהחשיבה שסקס פעם ראשונה הוא משהו עילאי בעיני כל בחורה.

LCA

New member
זה לא נכון?

אני כמעט בטוחה שזה מה שיקרה לי (להתאהב)! בגלל זה אני רוצה לחכות לאדם שאני אהיה מאוהבת בו עוד לפני האקט... כך שרגע האקט יהיה רגע משמעותי בעיני שנינו...

אז זה מה שיקרה לך

בייחוד אם תשכנעי את עצמך שאין דרך אחרת. לא שיש משהו רע בזה, אבל עדיין מדובר בעניין של חינוך ובחירה. וכמו שסקארלט אמרה, המון גברים חיים בסרטים שנושאם "הפעם הראשונה של הבחורה", זאת הייתה הסיבה שלא סיפרתי לפרטנר בזמנו, שזאת הפעם הראשונה שלי. לא רציתי להיות מושא אשליה/טריגר לאגוטריפ של אף אחד. היה זיון נחמד, היו עוד כמה, ואני שמחה שפגשתי את האהבה הראשונה שלי בעודי בעלת ניסיון מיני, כך שיכולנו להתמקד בזוגיות בלי להפוך את המגע המיני למשהו אפוקליפטי.

למעלה