שאלה לבנקאיות
היי! אני מנסה לאגור חלב לימים קשים, אבל ללא הצלחה. מקווה להיעזר במנוסות ממני...
התאומים המתוקים שלי בני חודש ויונקים כעת כמעט באופן מלא.
מה קרה עד עכשיו? הבת קיבלה כמעט אך ורק תמ"ל בבית החולים בגלל קשיים בהנקה ובבית עברנו לחלב שאוב ובסופו של דבר, בעזרת יועצת הנקה, הגענו למצב של הנקה עם תוספת של חלב שאוב ותמ"ל (כ-70 מל שאוב ותמל, עוד כ60 מל ביום). הבן יונק מההתחלה באופן מלא.
הבעיה - כאשר אני שואבת נוצר מחסור במהלך היום שמחייב אותי לתת תוספת לבת (מה ששאבתי ויותר) וככה נוצר מן מעגל כזה שאני לא מצליחה לצאת ממנו. אני מנסה להשלים בהנקה, אבל מגיעה למצב שבו שניהם יונקים אחד אחרי השני במשך שעתיים שלוש ולא שבעים, זה מסתיים במתן תוספת לבת...
השאלה שלי בגדול היא איך אני מייצרת יותר חלב במצב כזה?
האם רצוי להפסיק לשאוב ולנסות לבסס הנקה מלאה אצל הבת לפני שאני מתחילה לשאוב שוב?
ועוד משהו שתמיד עניין אותי לגבי שאיבות. האם שאיבה "על ריק" מעודדת ייצור של חלב?
היי! אני מנסה לאגור חלב לימים קשים, אבל ללא הצלחה. מקווה להיעזר במנוסות ממני...
התאומים המתוקים שלי בני חודש ויונקים כעת כמעט באופן מלא.
מה קרה עד עכשיו? הבת קיבלה כמעט אך ורק תמ"ל בבית החולים בגלל קשיים בהנקה ובבית עברנו לחלב שאוב ובסופו של דבר, בעזרת יועצת הנקה, הגענו למצב של הנקה עם תוספת של חלב שאוב ותמ"ל (כ-70 מל שאוב ותמל, עוד כ60 מל ביום). הבן יונק מההתחלה באופן מלא.
הבעיה - כאשר אני שואבת נוצר מחסור במהלך היום שמחייב אותי לתת תוספת לבת (מה ששאבתי ויותר) וככה נוצר מן מעגל כזה שאני לא מצליחה לצאת ממנו. אני מנסה להשלים בהנקה, אבל מגיעה למצב שבו שניהם יונקים אחד אחרי השני במשך שעתיים שלוש ולא שבעים, זה מסתיים במתן תוספת לבת...
השאלה שלי בגדול היא איך אני מייצרת יותר חלב במצב כזה?
האם רצוי להפסיק לשאוב ולנסות לבסס הנקה מלאה אצל הבת לפני שאני מתחילה לשאוב שוב?
ועוד משהו שתמיד עניין אותי לגבי שאיבות. האם שאיבה "על ריק" מעודדת ייצור של חלב?