שאלה לבעלות המחזור הלא סדיר

u z a

New member
שאלה לבעלות המחזור הלא סדיר ../images/Emo35.gif

טוב, אז אחרי 2 בדיקות שיצאו שליליות (אחת לפני חצי שעה), ואחרי 45 ימים נטולי מחזור, אני כבר ממש לא מבינה מה קורה אצלי. מאז הפסקת הגלולות קבלתי מחזור פעמיים, בצורה סדירה למדי (35 ימים, ו- 32 ימים). פתאום זה נעצר! קרה לכן שקבלתן מחזור בצורה סדירה ופתאום הוא הפסיק, או שמלכתחילה (כלומר מהפסקת הגלולות) הוא לא סדיר? נמאס לי כבר. קבעתי תור לרופא, אבל זה יהיה רק בתחילת מאי, כלומר עוד שלושה שבועות. אני אשתגע אם אני לא אקבל עד אז
! למישהי יש משהו מעודד? אוזה.

מעיןבר

New member
הי אוזה

גם לי היה מחזור סדיר לפני הגלולות ולאחר הפסקת הנטילה היו 2 מחזורים סבירים (28, 36) ורק בשלישי התחיל הבלגאן (59 ימים). לדעתי ייתכן שבחודשים הראשונים אחרי הפסקת הגלולות הגוף עדיין מושפע מחומרים שיש בו ורק ההתנקות המוחלטת שלהם מביאה איתה את הבלגאן. לדעתי כדאי לנסות ולחכות (אני בכלל לא הזכרתי את נושא האי סדירות אצל הרופא בביקורת שהיתה לי, כי היה לי ברור שזו שאלה של זמן וצריך לתת לגוף לעשות את שלו. לדעתי כדאי לך להתחיל ליטול B קומפלקס כי לפעמים ייתכן מחסור בויטמינים אלו עם הפסקת הגלולות (מעורבים במעגלים מטבוליים דומים), הקומפלקס גם מכיל חומצה פולית במינון הנחוץ ואין צורך לקחת חומצה פולית בנוסף. מקווה שזה היה מספיק מעודד,

u z a

New member
זה היה מעודד למדי,

לדעת שזה נורמלי, אז תודה
B קומפלקס - אפשר לקנות ללא מרשם רופא? פשוט לבקש ככה מהרוקח? אם קבלת לאחר 59 ימים, זה בעצם אומר שבייצת ביום ה- 45? כלומר יכול להיות שהביוץ עוד לפני? האמת היא שהפעם לא עקבתי אחרי החום, אבל ניסיתי לעקוב אחרי ההפרשות, והיו לי הפרשות במשך שבועיים וחצי בערך, וזה היה די מזמן (כלומר ההפרשות נגמרו לפני יותר משבועיים). מוכר? אני כבר כ"כ מחכה למחזור, זה מתסכל לדעת שבכלל אי אפשר לנסות! זה לא שזה מצב שאינ מנסה ולא מצליחה, אני אפילו לא יכולה לנסות! בכל אופן, תודה על ההסברים! אוזה.

מעיןבר

New member
את אפילו לא צריכה לבקש מהרופא

זה במדף של הויטמינים בכל מקם שמוכרים ויטמינים (כגון רשתות הפארם למינהן). לעניין הביוץ - אני לא יוגעת מה היה באותו חודש כי זה היה לפני שהתחלתי לעקוב (התחלתי רק במחזור הריביעי לבדוק). אבל אם היה יוץ הוא התרחש ככל הנראה בסביבות היום ה- 50 למחזור, זאת כי אני יודעת שבחודשים הראשונים היה לי שלב לוטאלי קצר מאוד של 7-9 ימים (ה- B קומפלקס והזמן עזרו להסדיר את זה). אני יודעת שבמחזורים הבאים היו לי ביוצים מאוד מאוחרים יחסית ורק כמעט שנה אחרי הפסקת הגלולות הביוץ שלי התחיל לרדת ולהתייצב על זמן סביר של הימים ה- 19-21 במחזור עם שלב לוטאלי שלי 12 ימים. אני מקווה מאוד בדבילך שאצלך זה לא ייקח כל כך הרבה זמן, אבל גם אם כן - בסוף זה מסתדר.

מעין26

New member
גם אני ככה

אצלי מאז שהפסקתי עם הגלולות (דיאנה) המחזור לא סדיר חודש אחד בסדר ואחריו חודשיים אין מחזור ככה כבר חצי שנה. אז לפני 3 חודשים קיבלתי ארגסט והגיע המחזור אבל מאז 12-2 לא קיבלתי מחזור שזה אומר כבר חודשיים. והחלטתי לתת לגוף לבד להסתדר אבל זה כבר מוגזם אז מחר אני הולכת לרופא ואני אדבר איתו על כל זה. זה גם מבאס כי אי אפשר לעקוב אחרי כלום ולתכנן הריון. וכשאני חושבת על זה אז אנחנו מנסים כבר שבעה חודשים אבל מתוך זה שלושה מהם בכלל לא קיבלתי מחזור. בכל מקרה מחר בצוהרים אני אהיה אחרי הרופא אז תהיה לי תשובה חכמה יותר.

u z a

New member
טוב, אין ברירה,

אני רואה שזה לא רק אצלי, וזה כבר מעודד. אני מתכוונת לקנות את ה- B קומפלקס, ולחכות לפגישה עם הרופא. יותר מזה אין ממש מה לעשות. מעין26, אני אשמח אם תעדכני אותי (ואותנו) מה אמר לך הרופא. וכמובן תודה גדולה למעיןבר, שכל פעם מאירה את עיני. לילה טוב
אוזה.

למעלה