שאלה לבעלות משקפיים

בנס

New member
שאלה לבעלות משקפיים

איך אתן מתמודדות עם נושא המשקפיים בזמן שחיה? הן לא מפריעות לכן בזמן ריצה ורכיבה?

irontal

New member
משקפיים

היום הכל אופטי. יש משקפות אופטיות, יש משקפי רכיבה אופטיות שמשמשות אותי גם בריצה . אני אישית משתמשת ברודי פרוג'קט כבר שנים. ונוח וטוב לי

בנס

New member
היו לי 15 שנים בערך

ודווקא לפני חצי שנה פתאום הפסיקו לייצר את העדשות מהסוג היחיד שהתאים לי. לכל השאר פיתחתי אלרגיה...
נראה לי שאנסה יומיות / חודשיות. מקווה לא להרוס לעצמי את העיניים...

תיכננתי שלא להגיב לשירשור הזה אבל עכשיו חייבת

אני "קצת" יותר מבוגרת ממך והתחלתי להרכיב עדשות מגע רכות בגיל 15. מאז עברו הרבה שנים, שברתי את שיא גינס בנושא, פיתחתי אלרגיות לעדשות כאילו ואחרות וגם לחומרים וגם לי היה מקרה שהסוג היחיד אותו אני סובלת בשנים האחרונות כבר לא מיובא לארץ. אז מה? מתיישבים על האינטרנט ומחפשים בחו"ל. כבר כ-4 שנים אני מזמינה את מה שמתאים לי מחנות מקוונת במיאמי. יותר יקר מאשר לקנות בארץ (אחרי ביטוח) וגם יש עלות משלוח מארה"ב, אבל שווה כל דולר. והעיקר, לא לוותר כי אם רוצים יש פתרונות, צריך להיות יצירתיים והכל מסתדר..

behappy

New member
תוכלי למסור לי שם? יש לי בעיה קשה עם עדשות

גם אני פיתחתי אלרגיה לכמה סוגים שמיובאים לארץ..

תראי

אני הייתי משתמשת ב-Hydron mini (קוטר קטן במיוחד) שהיו מיובאות מאנגליה. לא הצלחתי למצוא אותן בשום חנות מקוונת אירופאית והגעתי אל החנות האמריקאית, רצ"ב האתר, אם את יודעת מה את צריכה את יכולה לבצע חיפוש ויש סיכוי שתמצאי כי יש להם את רוב הסוגים הקיימים. כמובן, שזה אינדיווידואלי. בארץ כמה שידוע לי יש את קיבוץ חניתה (כמעט מונופול). חברתי, ענת זיידן,אופטיקאית ואופטימטריסטית מומחית בעלת 2 סניפים ברמת-גן. אחת בז'בוטינסקי 135 (מול המשטרה) והשניה ברח' ביאליק. ממליצה להגיע אליה לפגישת התאמה, אולי תצליח להתאים לך משהו שמיוצר בארץ ואז הרווחת ואם לא, היא תוכל לייעץ לך מה להזמין מחו"ל. רשת אופטיקה 135 , תור רק אצל ענת, טל' בסניף בז'בוטינסקי ר"ג- 03-7513302, טל' ברח' ביאליק ר"ג- 03-6721565. תעדכני מה יצא מזה. בהצלחה

חודשיות או יומיות עדיף

ככל שאת מחליפה עדשות בתדירות יותר גבוהה כך זה יותר בריא. השוק הזה מתחדש כל הזמן ושווה ללכת לאופטומטריסט מעודכן ולנסות סוג אחר. כמובן שמבחינת בריאות העיניים הכי עדיף משקפיים, אבל אני די אוהבת גם לראות...

יש רודי פרוג'קט עם עדשות אופטיות?

לי נאמר שיש אפשרות רק באמצעות חיבור עדשות בקליפונים בתוך המשקפיים עצמם- פתרון כבד ולא נוח, והזגוגיות נוגעות בריסים. אם קיימת אפשרות לעדשות אופטיות ברודי פרוג'קט ללא קליפונים (מספר נמוך+צילינדר)- זה מאוד ישמח אותי...

aradmd

New member
קליפונים

גם אצלי היתה הרגשה שהקליפון נוגע בריסים והבחור ברודי פרוג'קט סידר לי משהו בחלק שנוגע באף ומאז אין בעיה, מה גם שאני מרכיבה את המשקפיים קצת יותר נמוך באף...הופתעתי לגלות כמה המשקפיים האלו נוחים אפילו בריצה. נראה לי שווה ביותר. יש עוד חברות היום שעושות משקפיים עם קליפון. לא ניסיתי.מרוצה מאלו שלי ויש לי עבורן גם עדשות שקופות לרכיבה בערב.

irontal

New member
משקפיים

יש לי 2 זוגות של רודי פרוג'קט , שקופות ושמש. השקעתי הרבה כסף והאופטיקאי שלי סידר לי אותן בלי קליפון . אני מאד נהנית.

hanarot

New member
לי יש זוג עם עדשות אופטיות שעשו לי ברודי

לא זזה בלעדיהן

למעלה