שאלה לבעלות נסיון עם תפר צווארי

p i n o k y o

New member
שאלה לבעלות נסיון עם תפר צווארי

האם בגלל תפר צווארי אני יכולה לא לגלות דליפה של מי שפיר או ירידת פקק רירי? יש פתח שמאפשר יציאה של ההפרשות, על מנת לאבחן בזמן התחלה של לידה ולרוץ לפתוח את התפר?

סאלי33

New member
שאלה מצויינת

אין לי אומנם תשובה אבל יש לי שאלה נוספת - בשבוע האחרון יש לי הרבה הפרשות שקופות/לבנות. זה תקין? יכול להיות שזה בגלל התפר?

p i n o k y o

New member
בחודש האחרון התרבו גם לי ההפרשות

והבנתי שזה נורמלי. ככל שההריון מתקדם יש ריבוי בהפרשות. כל עוד הן שקופות-מבריקות או לבנות, ולא מגרד או שורף לך, זה לא מעיד על פטריה. אני פשוט סקרנית לדעת איך נראה הפקק הרירי, ומתי אדע שהוא זה ש"מנסה" לצאת דרך התפר... בכל אופן, אי"ה, עד סוף השבוע הזה מסירים לי את התפר אז לפחות אהיה משוחררת מהדאגה הזו...

kseniali

New member
הפקק נראה

ג'לי שקוף או עם דם, ממש חתיכות ג'ל. אם זה יוצא - אי אפשר להתבלבל.אבל זה אמור לבוא די בסוף. אני הרגשתי כאבים של מתיחה כמו במחזור, אז התחילה הפתיחה ושבוע אח"כ ילדתי. סליחה על "הפריצה" לפורום.

p i n o k y o

New member
תודה על תשובתך

ואין על מה לומר "סליחה" על "פריצה" לפורום! כל אחת שתורמת מהידע שלה ומנסיונה היא אורחת רצוייה
ולא "פורצת"... אז אני מניחה שחתיכות ג'לי לא ייצאו לי דרך החור הקטנטן שיצר התפר, אבל ממילא אני הולכת אי"ה להסיר אותו השבוע ואני מניחה שכמו שאמרת זה בטח ממילא עוד מוקדם לכך שהפקק ייצא.

למעלה