שאלה לבעלי העסקים בתאילנד...

ravid23

New member
שאלה לבעלי העסקים בתאילנד...

אני טס עוד קצת יותר משבועיים לתאילנד על מנת לנסות לפתוח עסק בסמוי... חברים ששם המליצו על חברה שמתמחה בויזות אישורים וכו...ראיתי שיש להם מספר סניפים בתאילנד... אשמח אם מישהו מכם ששמע עליהם או אולי נעזר בהם יוכל להמליץ קוראים להם SIAM-LEGAL יש להם גם אתר http://www.siam-legal.com/ אודה לכם אם תשתפו אותי ביידע עליהם תודה

toni007jp

New member
עזרה

שלום מנסיון אינני מכיר את החברה שציינת אני את החברה שלי פתחתי באותה שיטה (לחסוך את ההשקעה הבסיסית של 2 מיליון באט) עם החברה הנ"ל http://www.sunbeltasia.com/ הם מקצועיים ואני משתמש בשירותי הנה"ח שלהם לא ציינת בדיוק מה אתה מתכונן לעסות אבל תיקח בחשבון שהם רוצים להיות בטוחים שאתה לא סתם אחד מהרחוב תבוא עם כרטיס ביקור תוכנית עיסקית, בקיצור "רצינות" הם בדר"כ לא מספקים את כל האינפורמציה באימיל בגלל דקיות בחוק התאילנדי אז שיהיה בהצלחה Yaron Chervin MICHELLE Co., Ltd / Patenti Co Ltd Forest Side I, 2-7-27, Minami Aoyama Minato-ku, Tokyo, 107-0062 JAPAN Tel: +81-3-5761-4721 / 4795 Fax: +81-3-5761-4791 / 4796 Mobile Japan:+81-90-47-090-177 Home Japan:+81-3-6321-5928 Star Jay Co Ltd / RioArtpack Co LTD 36/20 P.S. Tower 3F Sukhumvit 21 Rd. (Asok)North Klongtoey, Wattana, Bangkok 10110 Thailand Tel:+66(2)664-0095 Fax:+66(2)664-0094 Mobile Thailand:+66-8-1147-5171 Mobile Israel :+972-54-22-333-44 www.webstarjay.com www.rioartpack.com

yulypis

New member
SUNBELTASIA

היי, אני כבר הרבה זמן חושב על לקנות עסק קיים ועובד דרך SUNBELTASIA אבל יש לי כמה היסוסים עדיין כי קראתי בכמה פורומים שהם איטיים ולא רציניים, אבל עד היום לא שמעתי ממישהו כמוך שנעזר בהם לטובה. אם אתה אומר שאתה מרוצה מהם אז זה מעודד אותי - דרך אגב, מה דעתך על כל הנושא הזה שאני חושב לקנות עסק קיים? ברור לי שהעלויות יהיו יותר גבוהות מלפתוח עסק מההתחלה, אבל מצד שני העסק חיי ועובד ויש מושג לגביי מחזור, רווחים, ספקים ורשיונות ?

toni007jp

New member
המשך

האמת שלדעתי כל החברות יעשו את אותה עבודה עבורך, הקמת העסק ורישומו. פשוט אתה משלם להם לבצע את זה, לי זה לקח בדיוק שבועיים. כמו כן לוקח להם בערך חודש פלוס לעשות לך אישור עבודה. תיקח בחשבון שהם גובים 65,000 באט לרישום (אם אינני טועה) אתהגם צריך לשכור משרד או יכול להשתמש בשירותי משרד ובכתובת שלהם. לגבי קניה של עסק חי, האמת , לדעתי עם מישהוא רוצה למכור זה סימן שהם מפסידים כסף, אבל כל מקרה לגופו. רק תריץ חיפוש באינטרנט ותוכל לקרוא מיליון סיפורים על זרים שהתחילו כאן בסוף עזבו. תכין תוכנית עבודה מסודרת, אל תקפוץ על כל הצעה, וחשוב שתגדיר יעדים , לטוב ולרע. אם אתה צריך משהוא , אני כאן. ירון

yulypis

New member
המשך

תודה ירון :) לפי מה שהם כתבו לי לא מזמן זה כבר עלה ל-70,000 באט וכולל שימוש בכתובתם ומשרד וירטואלי. אני בודק את הנושא הזה כבר המון זמן למעשה וראיתי כבר הרבה הצעות לעסקים למכירה - על הנייר הם ניראים טוב והם מציינים שאפשר לראות את כל המחזור, רווחים, הוצאות, מס בספרים שלהם (כמובן לאחר חתימה על מסמך שמירת סודיות) - אבל מבלי להיות שם פיזית ולבדוק את הספרים אין לדעת בוודאות - אגב הסיבות למכירה (שהם טוענים כמובן) הם עיניין בעסק אחר, רילוקציה, בעיות בריאות, רצון לפרוש, רצון להתרחב בעסקים האחרים וכו' אבל כמו שאמרת, אין לדעת את הסיבה האמיתית עד בדיקת הספרים. אז חשבתי לנסוע לשם לחודש ולבוא מוכן עם עשרות עסקים מיועדים לבדיקה מולם וגם לשבת איתם (SUNBELTASIA) ולראות מה יש להם להציע - מההיכרות שלך איתם ועם השירות שלהם, זה ניראה לך סביר?

toni007jp

New member
המשך להמשך

אין בעד מה קודם כל. דבר שני אני לא משתמש בכתובת שלהם, לכן עלות ההקמה היתה זולה יותר, אבל אני משתמש בשירותי רוה"ח (והם יקרים יותר) אבל אני רוצה לדבר באנגלית ולהבין לכן זה יקר יותר השרות שלהם בסדר גמור, אני די קרוב אליהם (מרחק) כך שאם צריך המנהלת שלי קופצת אליהם. אבל שוב אבל הם נותנים שרות בסיסי ואל תסתמך עליהם ב100 אחוז, הם מקבלים קומיסיון שמן מכל מכירה של עסק. הכל בערבון מוגבל. ושוב, הצעה שלי, תעשה לך ויזה לחודשיים ולאחר מכן עוד חודש כאן , כך שיש לך 3 חודשים לבדוק ולהריץ עינינים, בכל מקרה תצתרך לצאת מהמדינה ע"מ לקבל ויזה שהיה/ ואישור עבודה. ירון

yulypis

New member
המשך

סבבה :) כניראה שזה מה שאני אעשה, אסע לבדוק את העיניינים משם בעצמי ואז אני אחליט מה לעשות. בכל אופן עזרת לי, תודה.

למעלה