שאלה לבעלי מקלדת IR של Stowaway

שאלה לבעלי מקלדת IR של Stowaway

1. באיזו תוכנה אתם משתמשים כדי להקליד בעברית? אני משתמשת ב-DTG, והמילים נכתבות בצורה הפוכה (רק כשיורדים לשורה חדשה זה מסתדר,וקשה מאוד לעבוד ככה). 2. מישהו יודע אולי איך כותבים נקודותיים בעברית :))?

AYELET1

New member
המילים שנכתבות הפוך נכתבות

כך גם עם מקלדת וירטואלית. כדי למנוע את זה : 1. נסה להוריד את המקלדת הוירטואלית דרך תפריט -- > עריכה -- > מקלדת 2. אני מעדיפה לכתוב על MEMO .

2cookie

New member
../images/Emo67.gif

ואני הכי אוהב לכתוב על דף עם עיפרון...

AYELET1

New member
ההשוואה לא במקום

וורד לפוקט ולפאלם איננו וורד שולחני. לפוקט באמתת עדיף וורד, למרות שאיננו מציאה כי הפתקים הרבה הרבה יותר גרועים. בכל מקרה , ממילא אינני מעצבת מסמך ב-PDA. זה לא נוח. אז מה הביג דיל עם הוורד?!

2cookie

New member
אין ביג דיל

אבל את המלצת להשתמש בתוכנת הפתקים, שהיא אחת הדרכים הפרימיטיביות ביותר להזין טקסט למכשיר מכל סוג. זו תוכנה שאפילו במכשיר סלולארי בושה להריץ (עם כל ה-MMSים שיש היום), לכן זה היה מעט אירוני שעד שיש למישהו ביד מכשיר עם עוצמה כל כך גדולה בחומרה, התוכנה מסרסת אותו ככה.

AYELET1

New member
אבל קוקי נשמה!!!

לא נוח לעצב על וורד. זהו אז לא משנה פתקים או משהו אחר. מה עם התמונה???

לא הבנתי...

במקלדת הוירטואלית אני מצליחה לכתוב רק עם הסטילוס, ולא עם המקלדת החיצונית (כשאני מנסה עם המקלדת החיצונית, זה כותב לי רק באנגלית ולא בעברית). כשאני מקלידה עם מקלדת חיצונית ללא מקלדת וירטואלית, אני מקבלת את כל המילים הפוכות (עד שיורדים שורה, ואז המילים מסתדרות). דרך אגב, שכחתי לציין שאני משתמשת ב- Tungsten E2. זה מצב די מעצבן....יש פתרון לזה?

למעלה