שאלה לבעלי נסיון בהכנת לימונים כבושים

תמיר 8

New member
שאלה לבעלי נסיון בהכנת לימונים כבושים

הכנתי מספר צנצנות לפני יותר משנה. נותרו לי במקרר כמה צנצנות שנראות בסדר ללא סימני קלקול. האם אכן לימון כבוש נשמר זמן רב כל כך? האם תקין למאכל?
 

TCHM

New member
בהחלט אכיל אם אין חשיפה לאויר ואין סימני קלקול

המלח והחומציות עושים לזה רק טוב.
לי יש צנצנת בת שנה ועדיין במיטבה. הלימונים רק רכים יותר.
 
שבוע טוב תמיר ככה

שלום.
לימונים כבושים:
לימון עם קליפה עבה.
מלח.
שמן.
ההכנה:
לחתוך את הלימונים ל8 .
להכניס לצנצנת עד רבע צנצנת לפזר מלח ןלהוסיף את הרבע השני ושוב לפזר מלח וכך עד להמעלה ולדחוס כמה שאפשר.
עכשיו להוסיף שמן באדיבות שיכסה את הלימונים ולסגור היטב ולשמור במקום מוצל.
המטרה שהלימונים כלומר החלק העליון בצנצנת יתמלא בשמן באדיבות.
לי יש לימונים משנה שעברה .
כמובן שהצבע ישתנה לא נורא.
לבריאות מאיר כרמיאל
 
למעלה