שבוע טוב תמיר ככה
שלום.
לימונים כבושים:
לימון עם קליפה עבה.
מלח.
שמן.
ההכנה:
לחתוך את הלימונים ל8 .
להכניס לצנצנת עד רבע צנצנת לפזר מלח ןלהוסיף את הרבע השני ושוב לפזר מלח וכך עד להמעלה ולדחוס כמה שאפשר.
עכשיו להוסיף שמן באדיבות שיכסה את הלימונים ולסגור היטב ולשמור במקום מוצל.
המטרה שהלימונים כלומר החלק העליון בצנצנת יתמלא בשמן באדיבות.
לי יש לימונים משנה שעברה .
כמובן שהצבע ישתנה לא נורא.
לבריאות מאיר כרמיאל