שאלה לבקיאים ממני

שאלה לבקיאים ממני

האם קיים מצב בו תופעות הנימול וקשיון השרירים נעלמותלחלוטין בשינה וחוזרות אחרי כמה דקות בבוקר ? רון

אני לא נתקלתי בתופעה שציינת.

הספסטיות אצלי ברגל לדוגמא,קיימת כל הזמן.ללא הבדל של יום,לילה,שינה או עירנות.יכול להיות וזה מה שמטעה אותך,שפשוט בשינה,אינך חש בכך.

קודם כל תודה

רק למען הסדר הטוב אבהיר דבר מה מזה כמה ימים יש נימול ביד וברגל ביחד עם סחרחורות בלתי פוסקות. ככה במקרה חיפשתי חומר על נימול - הגעתי לפורום ולמדתי לראשונה על המחלה. אני לא טועה - התחושות נעלמות בשינה וחוזרות כמה דקות אחרי שאני מתעורר כך שדבריך הם חצי הרגעה עבורי עד מחר כשאגיע לנוירולוג. ועוד מילה: אני מאד מקווה כמובן לא להפוך לחבר קבוע בפורום זה, אבל כך או כך ממש נעים לראות מה קורה כאן. אתם אחלה של אנשים. תודה בינתיים ושנרגיש טוב כולנו. רון

טוב שמחר יש לך פגישה עם הנוירולוג.

מה שאתה מתאר דורש בירור ובדיקה אצל הנוירולוג שלך. בהצלחה ובריאות לך! חוץ מזה ואם תהיה מעוניין,ישנו פורום שכן "בתפוז" שנקרא: טרשת נפוצה-תמיכה.רוב חברי הפורום חולים במחלה. פה בפורום בניהולו של ד"ר קרני,יש לנו את האפשרות לשאול ולהתייעץ עם ד"ר קרני שעונה על שאלותינו באחריות ובכנות. אם אתה מעוניין,אתה מוזמן גם לפורום השכן. ורק אם בא לך כמובן. כל טוב ובריאות לך!

למעלה