שאלה לברווז על ליאור ליובין.

שאלה לברווז על ליאור ליובין.

בתור מי שנשמעת כמקורבת למכבי ר``ג , מה דעתך על רכזה של הקבוצה , ליאור ליובין ?

ברווז

New member
דעתי על ליובין.

הילד מוכשר כמו שד,אבל לא יציב. עוד בנוער ובבליך ראית שהוא דרגה מעל לשאר. ראיתי אותו בכמה משחקי אימון לאחרונה ונראה שהוא עבד על הקליעה שלו בקיץ,אבל פתאום הוא נעלם,בורח מהכדור.לא ברור העניין-כשבא לו הוא עושה בי``ס לכולם. הוא מהיר,יש שליטה טובה בכדור ,יודע למסור,חוטף המון,ושהוא חודר-חבל לכל השומרים שלו על הזמן. בעיניי,שחקן ברמה כזו לא יכול להרשות לעצמו משחקים חלשים,בינוניים כן. בוא נראה מה שיבק יעשה איתו,כי שנה שעברה ברקוביץ היה בדיחה. הוא צריך להתבגר.אבל מה אני מבינה? אולי סתם החברה שלו עוצרת אותו?

gil_e

New member
אני לא מכיר את בקי גריפין

אישית... אבל ידידה שלי שעבדה איתה ספרה שהיא ממש בסדר... אז קשה להאמין. ולענייננו - ליובין. אני חושב שליובין עשה צעד חכם - אולי לא בכוונה. הרי בקיץ הוא היה מועמד למשבצת של הפועל ירושלים שם יושב כרגע טפירו. אני חושב שטפירו שחקן מצויין אבל ליובין היה מסתדר במשבצת הזאת יותר טוב. אבל - ברמת גן ליובין עומד כמספר אחד. בירושלים הוא היה יושב על הספסל. שחקן כמו ליובין צריך לראות מגרש ולא להתייבש. אני בטוח שהשנה נראה אותו עושה צעד קדימה. ואם לא טוב ברמת גן הוא מוזמן בשמחה ובששון לגליל!!

ברווז

New member
לא בטוחה אם הבנת את כוונתי

קודם כל כולנו תקווה שיצליח לטובת דור ההמשך. לגבי בקי-לא התכוונתי שהיא עושה משהו,אבל כולנו יודעים שלפעמים אהבה משפיעה בכל מיני דרכים....בכל מקרה לא יזיק לו ללמוד קצת מאביה! אפרופו גליל,ידעת שלפני כמה שנים הוא נבחן בגליל ודיוויד לא רצה אותו,בטענה שהוא לא נראה רציני.תאמין לי שהוא מתחרט על כך.

gil_e

New member
הי... את מדברת על דיוויד פה

דיוויד הוא בשבילי המלך... אם הוא לא רצה את ליובין הוא צדק:) וברצינות - לא הייתי מודע למה שכתבת אבל אני בהחלט חושב שהיום הגליל היו לוקחים אותו בלי לחשוב פעמיים. לגבי האהבה - עוד לא שמעתי על שחקן כדורסל שהאהבה הרסה לו את הקריירה (מלבד שמועות זדוניות וחסרות בסיס על דורון שפר...)

לדעתי ליובין סתם מכוער שהולך

עם האף למעלה , כאילו מי הוא בכלל , שחקן שעוד לא עשה כלום בכדורסל הישראלי וחוסר היציבות שלו הורס את ר``ג ואם כבר דיברתם על בקי גריפין , אני מסכים שהיא עוצרת אותו כנראה וחוץ מזה , מה הוא עושה איתה בכלל , הוא יכול להשיג מישהי יותר נורמלית ממנה.

ברווז

New member
איפה אתה חי?!

ליובין הוא אחד הצנועים,ומה בדיוק הבעיה שלך עם גריפין?

אני מסכים עם הברווזה.

ליובין הוא שחקן העתיד של ישראל ואם רק ישפר את הקליעה שלו מבחוץ הוא יעלה לרמות הגבוהות ביותר. לגבי בקי גריפין , היא מדהימה , נקודה.

ברווז

New member
ודעתכם?

אגב יש היום משחק נגד צסק``א בחמש וחצי בוינטר. לא ברור עוד אם אוכל ללכת.

למעלה