SicTransit
Active member
מה פשר ההוראה " הפניה לבלוגים או תוכן בקישורים באתרים אסורה "? לאילו אתרים אסור להפנות?
העתקת תגובה מקומונה סגורה ללא אישור כותבת התגובה.התנסיתי בזה ולכן אענה. יש בלוגים ופורומים סגורים. אתה יכול להיכנס ולקרוא שם תכנים באישור המנהל, אבל אסור לך להעתיק את התכנים או לקשר אליהם. מתוך כוונות תמימות. העתקתי כתבה כלשהי (שלא היו בה סודות מדינה ולא שום דבר אישי שפרסומו היה יכול היה לפגוע בכותב) ובכל זאת קיבלתי על הראש
ממישהו מהפורום שזיהה את ההעתקה. נתבקשתי להסיר ובסוף גם הסרתי. אז "זה מה יש".
נראה שאינך מכיר הכל אבל זה בסדר. לא ראיתי בך סופרמן מעולם.העתקת תגובה מקומונה סגורה ללא אישור כותבת התגובה.
אין כל בעיה להפנות למה שפתוח לכל, הן אם זה קומונה או בלוג.
אגב, אין דבר כזה פורום סגור, למעט פורום מנהלים.
מוזמן לנסות, מה?נראה שאינך מכיר הכל אבל זה בסדר. לא ראיתי בך סופרמן מעולם.
והנה, אתה מוזמן לנסות: http://www.tapuz.co.il/Communa/jointheCommuna.asp?Communaid=41021¬permit=1
אכן מבזה, כי תפוז אנשים מודיע, נדפק להם אבל אני מניח שתסכים שיש הבדל, אם מבקשים ממך להעביר או שאתה מחליט על דעת עצמך.אודה שאני מודע לפעילותך שם. ואם אתה גם יודע מה העתקתי משם, הרי שברור לך, שלא העתקתי שום דבר אישי, או מידע שפרסומו עשוי לפגוע במי שפרסם אותו שם. לכן גם לא טרחתי לחפש מקורות אחרים לאותו מידע, כדי לנתק את עצמי לחלוטין מהחשד, שהחומר הועתק מהמקום שממנו הועתק (וכידוע לך, הדבר היה אפשרי).
והנה לך הוכחה, שלא גנבתי דבר, למעט כתובת המקור...
ושם זה כתוב במודגש:אי הכרה בנכות מחמת התנהגות רעה חמורה | דוד סער - משרד עורכי דין
www.david-saar.co.il
"9. נכה שהתנהגות רעה חמורה מצדו גרמה לנכותו, לא יחולו עליו הוראות חוק זה המקנות טובות הנאה כל שהן, אך אם הנכה הוא נצרך, רשאי קצין תגמולים להעניק לו מטובות ההנאה הניתנות לנכים לפי חוק זה כפי שייראו בעיניו, ובלבד שלא יעלו על טובות הנאה שהנכה הזה זכאי להם, אלמלא הוראות סעיף זה."
אז.... זה שהיה מי שרצה להקפיד עמי יתר על המידה? אולי הייתה זו זכותו, אבל הוא לא השיג בזה דבר.
מה שנכון, זה שפורום המנהלים הוא פורום סגור, וגם משם, המנהלים לא אמורים להעתיק פוסטים ולפרסמם "במקומות אחרים". מה שכן, לאחרונה מנהלים דווקא כן התבקשו להעביר תכנים מאותו פורום, כדי לחסוך מההנהלה את פרסומם הנרחב... ועלי להודות: זה לא היה פחות ממבזה.
אז לסיכום: אתה רוצה להפריד בין פורום לבין קומונה? או קיי. שיחקת אותה.
אני מנהל 3 פורומים ומעולם לא הזמנתי למשרדי תפוז ולא חתמתי מולם על חוזה כלשהו. אולי זה משום שלא אני פתחתי את הפורומים, אלא "ירשתי" את הניהול בהם? איני יודע...אכן מבזה, כי תפוז אנשים מודיע, נדפק להם אבל אני מניח שתסכים שיש הבדל, אם מבקשים ממך להעביר או שאתה מחליט על דעת עצמך.
כן, יש הבדל בין קומונה לפורום ולראיה, אפילו הממשק שונה, הקומונות נשארו בממשק הישן ישן, אין בהן את השינויים החדשים שהיו בממשק הישן, כמו למשל שאין בהן את הקווים שהצביעו בעץ את המסלול שלו עד לתגובה שאתה רוצה להגיב אליה, דבר שמאוד אהבתי באתר הישן וחסר לי כאן באתר החדש.
הוספת קישור מתבצעת שם בצורה פרימיטיבית ועוד ...
ההבדל הכי משמעותי שקומונה, כ"א יכל לפתוח ולא היה כפוף להנהלת תפוז ואילו בשביל לפתוח פורום, אתה צריך אישור של הנהלת תפוז וגם להגיע פיזית למשרדים שלהם בשביל לחתום על חוזה.
והייתה תקופה שהפורום התנהל? מה הם דרשו ממך?אני הוזמנתי פעם למישרדי תפוז בת"א . לנהל פורום לווינים . בסוף ניסגר הפורום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.