שאלה לברמנים היותר מנוסים

מטופש

New member
שאלה לברמנים היותר מנוסים

איפה הייתם ממליצים להתחיל לעבוד? מלון? מועדון? מסעדה? פאב? אני יודע פשוט שלכל אחד יש אופי בר שונה, אז על מה אתם ממליצים לצבור נסיון? ושאלה שניה- איפה אפשר למצוא באינטרנט חומר על פלרינג בעיקר סרטים/ הסברים בתמונות (פשוט מילים לא ממש תורמות הרבה בקטעים כאלה)
 

corrinex

New member
זה תלוי במה בא לך להתעסק..

מלון- דגש על יחסי אנוש ושירות, שלא שבמקומות האחרים לא.. מועדון- אתה צריך להיות מהיר כמו נמיה, וזה מטורף מסעדה- זה קפה פאב- אני בעד פאבים.. יש לך שם מהכל, ולפעמים אתה נופל על פאב טוב ואתה גם נהנה
 

מטופש

New member
שאלה

הכי נראה לי מלון גם כי הבנתי ששם מעדיפים ברמנים בלי נסיון וגם כי יוצא להכין דברים מעניינים, אבל אין כזה לחץ של עבודה בשיא המהירות... אבל ממה שהבנתי בד"כ מנצלים את הברמן במלון לעוד כל מיני עבודות מזדמנות וזאת עבודה די קשה... הכצעקת? (זה נכון?)
 

d s d s

New member
אני ממליצה להתחיל

במסעדות ובתי קפה שהולך שם אלכוהול ולתרגל בהדרגה "לחצי עבודה" ומשם לפאב טוב ולהשתקע... (מועדון זה רעש בלאגן ואין קשר עם הלקוח) מה שמתאים לך.. בהצלחה.
 

corrinex

New member
אני עבדתי במועדון..

יש קשר עם הלקוח, את שואלת "מה?!" מלא פעמים.. זו כבר שיחה. חוץ מזה שמועדון זו עבודה קשה קשה קשה לגבי מלון, אין לי כל כך מושג, לא עבדתי בזה עדיין, בד"כ ברחתי אחרי שאמרו לי כמה יעלה לי לגור באיזור.. :) (לי הציעו לנהל בר של מלון, בצפת.. צפת!!) ואיפה את מכרה מסעדות ובתי קפה שהולך בהם אלכוהול, חוץ מיין פעם ב- או בירה, שגם לא הייתי שותה במקום כזה.
 
היום דווקא

יש המון מה שנקרא בר מסעדה. מקום שעבדתי בו (לא אומר את שמו בפורום) זאת מסעדה טובה בתל אביב,שיש שם בר עם 25 מקומות ישיבה,2-3 ברמנים,היצע אלכוהול שלא מבייש אף בר,4 בירות מהחבית, והמון אלכוהול שנשפך שם... זו בסה"כ מסעדה,וזה לא המקום היחידי. עושה רושם שעולם המסעדות ועולם הברים מתקרב אחד לשני.
 

רוניM

New member
אני ברמנית במסעדה כזו

שהאלכוהול אצלנו ממש נמכר טוב!! ולא מדובר בבר מסעדה מדובר במסעדת גורמה! ויש הרבה שולחנות שמזמינים גם אפריטיפים או קוקטייל לאפריטיף וגם יין ולפעמים גם יין קינוח או דג'סטיף... בקיצור, אצלנו לא מוכרים וודקה רד בול כמו בכל פאב רגיל... אני מתעסקת עם הטופ שבטופ בכל הנוגע לאלכוהול וודקת הספיד רק שלי היא קטל-1... אז כן, יש מסעדות שמוכרות חזק אלכוהול! והיתרון שלי הוא שאני רק יכולה להתפתח ויש לי את כל הכלים לחדש ולהמציא קוקטיילים וזו כמובן ברמה הגבוהה ביותר
 

MALI2222

New member
מצטרפת אליכם וגם אני עבדתי

בבר ממסעדה ולדעתי זה הכי סבבה כי באמת מתעסקים שם עם האלכוהול "הטופ שבטופ" יצא לך למכור הרבה וויסקי ואפריטיפים וכל מיני קוקטיילים למיניהם אני ממליצה ללכת לעבוד בבר מסעדה
 
למעלה