שאלה לברמנים

eliranamar

New member
שאלה לברמנים

כמה סגרתם הכי הרבה בלילה ???? ואיך זה עובד לפי שעה לפי משקה לפי טיפים ועוד דבר אחד ברמנים משיגים מלא בנות???? אולי שאלה קצת טיפשית אבל מעניינת

d s d s

New member
תשובה חלקית

ברמנים שנראים טוב ויודעים לערבב (תרתי משמע) משיגים מלא בחורות (בנות נשמע פדופילי) כמעט כמו בחיים הרגילים רק שביום יום לא מתיישבות בחורות לידך ומצפות שתתייחס אליהן..

Sany b

New member
אני סגרתי 180 קמ"ש....../images/Emo24.gif

תלוי כמה ברמנים, תלוי מה סוג הקהל שבא באותו היום ותלוי איך אתה עם הלקוח... לגבי הבחורות... בחודש הראשון של העבודה היה לי יבש (כי התרכזתי בעבודה) אח"כ למדתי למנן בין העבודה לבחורות... א. תמיד יושבות בחורות שבאו לאסוף מישהו הביתה , על הבר. ב. תמיד יש מלצרית אחת לפחות שלא "קיבלה" הרבה זמן...(אבל יש לדוגא למקלחת אחרי עבודה בבר...אל תשכח). ג. זה גם תלוי במראה שלך , אבל אל תשכח שאתה בעמדת כוח מאחורי הבר, היא צריכה אותך לא אתה אותה, אתה "ברמן" המון בנות מתלהבות מזה כמה שזה דבילי (ולא אני לא צריך תגובות שלכן בנות הפורום...) ד. לא סגרת את הערב עם בחורה... קפוץ לאלנבי 40 גם הבחורות (הפצועות) שיש שם כנראה יסגרו "לבד"... אל תשכח : לפעמים במחסן האלכוהול יש מצלמות (והבוס מראה לך למחרת את הסרט הראשון שלך)

nunimon

New member
ואני סגרתי 258... ../images/Emo3.gif

אגב, אין כמו להתפנק על הצוות...

דנה ZX10R

New member
נוני וישי אתם גרועים....

על הצוות אתם מתפנקים?! צוות זה דבר שרואים אח"כ כל הזמן ועושה לכם רק כאב ראש.... בשביל זה יש לקוחות שיבואו יעשו את עבודתן כראוי ויילכו הביתה, לא?

nunimon

New member
כאב ראש../images/Emo35.gif על מה את מדברת../images/Emo35.gif

בתור מנהל בר, אני יכול ל"שחרר" צוות שמכאיב לראש...

אממממ

זה מאד משתנה יש מקומות זה טיפים בלבד מקומות שזה בסיס +טיפים /שעות +טיפים כשעבדתי במועדון עם עוד 5 ברמניות כל אחת סיימה את הערב עם 600 ש"ח בערב וזה תלוי בכמה אנשים היו וכשעבדתי בבר מסעדה יותר אנטימי על 4 זוגות יצאתי עם 350 זה מאד תלוי באישיות שלך ובמקום שאתה עובד בכמות ובסוג הקהל שיושב /עומד לך על הבר וכן ברמנים משיגים מלא בנות לפחות אלה שעבדו איתי ולא היתה להם בת זוג קבועה

maayankr

New member
תראה תשמע

ברמנים בדר"כ נראים בבר מאוד כריזמטים דינמים אוהבי אלכוהול, אנשים ובייחוד בייחוד כסף!!! מאוד תלוי במקום עצמו, איכות העובדים שיידרש מבעל הבית כן! ברמנים בקלי קלות מושכים אחריהם נשים אבל גם בתור לקוח זה מאוד מאוד קל.. הלא כששותים הכל נראה יפה וטוב! כסף- תלוי אך ורק בך! השירות שזה מס 1 אפשר להגיע גם ל-1000 ש"ח בערב טוב שמלא בקהל סימפטיה אהבה חיוכים ולעשות לחיים :) אז שיהיה בהצלחה גבר גבר..

eliranamar

New member
תודה חברים

תודה לכולכם על העצות אני מקווה להפיק מזה משהו בעתיד הקרוב

למעלה