שאלה לבשלנים, אם יש פה

אבי בן 1231

Well-known member
בתשובה צריך לצאת מהקופסה.
כיצז מכינים עוף שלם בגריל במשך כעשר דקות שיצא מוכן פרפקט בחוץ ובפנים.
כמובן תבלינים לפי הטעם.
 

אלפיני

Well-known member
בתשובה צריך לצאת מהקופסה.
כיצז מכינים עוף שלם בגריל במשך כעשר דקות שיצא מוכן פרפקט בחוץ ובפנים.
כמובן תבלינים לפי הטעם.
קונים עוף בגריל מוכן, מוציאים אותו מהקופסה, ומחממים במיקרו למשך 10 דקות.

הנה , אתה רואה, גם הכנתי את המתכון, וגם הוצאתי אותו מהקופסה..... :cool:

דרך נוספת, לבדוק איך גורדון רמזי עושה זאת ולספר לחברה.




דרך נוספת שלי לחצות את העוף עם קופיץ למצב כפי הראה רמזי, לתבל, להוסיף קוביות קרח בבטן בכל חצי ואז לעטוף היטב בנייר אלומניום ולצלות עם העור למטה אך מכוסה הצדדים בגחלים לוהטות למשך 7 דקות. כך יוצר אותו אפקט עשן כמו אצל גורדון רמזי שיבשל את העוף למשך כ 7 דקות , ואז 3 דקות נוספות להוציא מהאש לפרק את העטיפה ולצרוב משני הצדדים.
 
נערך לאחרונה ב:

שמלת תחרה1

Well-known member
קונים עוף בגריל מוכן, מוציאים אותו מהקופסה, ומחממים במיקרו למשך 10 דקות.​
הנה , אתה רואה, גם הכנתי את המתכון, וגם הוצאתי אותו מהקופסה.....
:cool:
דרך נוספת, לבדוק איך גורדון רמזי עושה זאת ולספר לחברה.​


דרך נוספת שלי לחצות את העוף עם קופיץ למצב כפי הראה רמזי, לתבל, להוסיף קוביות קרח בבטן בכל חצי ואז לעטוף היטב בנייר אלומניום ולצלות עם העור למטה אך מכוסה הצדדים בגחלים לוהטות למשך 7 דקות. כך יוצר אותו אפקט עשן כמו אצל גורדון רמזי שיבשל את העוף למשך כ 7 דקות , ואז 3 דקות נוספות להוציא מהאש לפרק את העטיפה ולצרוב משני הצדדים.​
כל כך הרבה עבודה למען פיסת עוף?​
 

אבי בן 1231

Well-known member
קונים עוף בגריל מוכן, מוציאים אותו מהקופסה, ומחממים במיקרו למשך 10 דקות.

הנה , אתה רואה, גם הכנתי את המתכון, וגם הוצאתי אותו מהקופסה..... :cool:

דרך נוספת, לבדוק איך גורדון רמזי עושה זאת ולספר לחברה.




דרך נוספת שלי לחצות את העוף עם קופיץ למצב כפי הראה רמזי, לתבל, להוסיף קוביות קרח בבטן בכל חצי ואז לעטוף היטב בנייר אלומניום ולצלות עם העור למטה אך מכוסה הצדדים בגחלים לוהטות למשך 7 דקות. כך יוצר אותו אפקט עשן כמו אצל גורדון רמזי שיבשל את העוף למשך כ 7 דקות , ואז 3 דקות נוספות להוציא מהאש לפרק את העטיפה ולצרוב משני הצדדים.
בבית להשתמש בגחלים לוהטות|תוהה|
זו התחכמות יפה, אני מתכוון ברצינות כיצד ניתן להכין בבית.
אם אתה נאלץ לצאת לקנות עוף בגריל זה יקח הרבה יותר זמן מעשר דקות אלא עם כן אתה גר בתוך מסעדה או מרכול שמכין עוף בגריל.
טוב, התשובה הרצינית והכנה היא להשתמש בנינג'ה לבישול, התוצאה ממש מדהימה!

וזאת ברצינות!
 

raya

Well-known member
בבית להשתמש בגחלים לוהטות|תוהה|
זו התחכמות יפה, אני מתכוון ברצינות כיצד ניתן להכין בבית.
אם אתה נאלץ לצאת לקנות עוף בגריל זה יקח הרבה יותר זמן מעשר דקות אלא עם כן אתה גר בתוך מסעדה או מרכול שמכין עוף בגריל.
טוב, התשובה הרצינית והכנה היא להשתמש בנינג'ה לבישול, התוצאה ממש מדהימה!

וזאת ברצינות!
היה לי נינג'ה שקבלתי במתנה ביריד של "חבר". לא יודעת אם זה הדגם עליו אתה מדבר.
לאחר כמה שימושים בודדים, מכשיר הנינג'ה עבר למחסן, ומחכה שם לגואל.
 

Harrington

Well-known member
מנהל
בתשובה צריך לצאת מהקופסה.
כיצז מכינים עוף שלם בגריל במשך כעשר דקות שיצא מוכן פרפקט בחוץ ובפנים.
כמובן תבלינים לפי הטעם.
ירושה מבית הורי (שאהבתי כבר בצעירותי), גריל שמתברג לקיר ומסובב את העוף עד שהוא 'מוגרל' מכל כיוון אפשרי ובשוויון מלא. אמנם לא מרשים לי לתלות אותו כאן על הקיר באמת וגם יש שם קצת כבלי חשמל שעלי להחליף מסיבות בטיחותיות, אבל אחלה מכשיר והוא פותר מכל צורך בשימוש באפשרות הגריל במכשיר אחר (כמו תנור בישול למשל שגם בו יש את האפשרות, אבל שם צריך להקפיד לסובב בעצמך כדי שיושחם מכל כיוון באופן שוויוני וכו' והדברים ידועים ככה"נ).
 
למעלה