שאלה לגביי אינטימיות בזוגיות

U n i v e r s e

New member
שאלה לגביי אינטימיות בזוגיות

שלום לכולם. חדשה כאן בפורום. והינה שאלה, ומעט רקע: אני בת 30, עם הסטוריה של מערכות יחסים, איך נגדיר - לא משו משו. לפני חודשיים בדיוק הכרתי בחור מקסים, מתחשב, מבין. כמובן שלא כולנו טלית שלכולה תכלת, גם לו וגם לי יש את השגעונות שלנו, ואנחנו מנסים למצוא את החלקים הנכונים שיכנסו למרווחים הנכונים בפאזל החדש הזה. אבל, הבעיה היא אחרת... גיליתי, שאחרי כל כך הרבה שנים של "להיות לבד", גם כאשר היו לי מערכות יחסים (סה"כ 3 רציניות במספר), כיוון שמראש ידעתי שהן לא מועילות במיוחד, אני לא זוכרת או אפילו לא יודעת מה הזו אינטימיות. וכמובן אני לא מדברת על סקס או מגע גופני(כאן אין בעיה). מערכת היחסים כבדת המשקל ביותר שלי התנהלה בין גילאי 20-25/26, ולא הייתה תומכת ומלטפת נפשית (וכל זאת בלשון המעטה)... הראש שלי כל הזמן במחשבה קדימה, כל הזמן בלחץ, כל הזמן עסוק בלנתח "איך צריך להתמודד עם הרגש החדש הזה"...משהו שגיליתי שלא בדיוק ניתן לעשות בדרך אנליטית. בן הזוג שלי היה אצלי עד לפני 1/2 שעה.דיברנו על הנושא. הוא לא מוכן לוותר עלינו ועליי. גם אני לא. הוא ישב וניסה לדובב אותי. אני נסגרת מהר...צריך לדעת איך להוציא את האינפורמציה ממני. זה כמו לטחון מים לפעמים. אבל אני צריכה אוליי הכוונה קטנה. אז רציתי להגיע לכאן, ולשאול אנשים, איך לדעתם ניתן לגשר על כך. ואם טעיתי בפורום, עמכם הסליחה
בתודה, האנליטית

לא ממש הבנתי

את רוצה לשתף, אך את לא משתפת? פוחדת להגיד את הדברים הלא נכונים? פוחד שילך ויעזוב אותך שוב לבד? די טבעי לדעתי העניה, אך אין צורך בחקירה מאמין שאם הוא לא ידובב או במילים אחרות ילחץ, יהיה לך קל יותר לאמר את הדברים בקצב שלך. לא תמיד צריך לרוץ קדימה. פשוט צריך לזרום מקווה שבינתיים הסתדר לכם טוב יותר

schafman

New member
אינטימיות

כאשר אני שומע את מה שאת אומרת אנית מתרשם שאת שואלת מה לעשות, האם זה נכון? אם כן מסע מתחיל בהגדרת מטרות. מה בעצם את רוצה? מפה אפשר להמשיך. ההמלצה שלי היא לעבודה בשני מישורים. המישור הזוגי, מה שניתן לעשות עם בן הזוג. במישור האישי, מה אני יכולה לעשות כדי ליצר מציאות פנימית בתוכי. מה בתוכי מפחד, מתנגד לאינטימיות זוגית. ועוד. זו רק התחלת העבודה וזה מסע מעניין אל עצמך.

למעלה