שאלה לגביי בובות תאטרון

זוהר69

New member
שאלה לגביי בובות תאטרון

שלום וברכה!\ אנחנו מחפשים בובות תאטרון שיהיו בובות ברמה גבוהה כלומר פרצופים כמה שיותר קרובים למציאות בובה כפפה שמתחברת ליד. {כדוגמת בובות התאטרון של "תאטרון ליליפוט" } כמוכן נשמח לשמוע על הצעות לגביי מסך לתאטרון תפאורה אורות וכו'. תודה רבה!! שתהיה לכולנו גמר חתימה טובה.

ooommmr

New member
שלח/י לי מייל...אוכל לעזור בעניין בובת הכפפה.

הפרטים בחתימה שלי למטה עומרי

זוהר69

New member
מי יכול לעזור...

איך משיגים את המס' טלפון של אירנה ליצקי... חיפשנו ב144 זה חסוי,ובאינטרנט אין . איך בכל אופן אפשר להשיג את המס' שלה ואם לא אז משהו שעושה בובות שעשויות מפימו או מדאס. תודה

שלום וברכות גם לכם ../images/Emo45.gif

ברוכים הבאים והמצטרפים למשפחתנו
ראיתי שנשלחו אליכם מסרים ואני מקווה שמצאתם את מבוקשכם, במידה ואתם עדיין מחפשים, תוהים ומתבלבטים נשמח לעזור ל ולכוון אתכם לאנשים והיוצרים שיתאימו לכם ובכלל בכל עניין. ההודעה נכתבה ברבים ולכן אני גם עונה בהתאם...אם זה ניתן, יהיה נחמד להכיר אתכם\אתכן קצת יותר זוהר בן או בת
ואני מניח שאתם בשלבי תיכנון להעלאת הצגת תיאטרון בובות או הקמת תיאטרון בובות ומאחל מכל הלב הצלחה
ושתהנו מהתהליך, הדרך והעבודה בפועל. אגב את תיאטרון ליליפוט אני מכיר מימים עברו ועוד בטרם בעליו חזר בתשובה והרפרטואר השתנה בהתאם כזכור לי הם עבדו עם מריונטות - גם היום הם עובדים כך? כי מתמונת הבובות לא הצלחתי להבין איזה סוג הן. אומנם קיבלתם את הטל' של אירנה אבל אני מצרף לכם את הקישור לאתר שלה ( שם אגב מופיע גם הטל'...) כדי שתוכלו להתרשם מעבודותיה מאחר וכתבת שלא מצאת באינטרנט אז אני מניח שטרם ביקרתם באתר שלה. להשתמע

זוהר69

New member
היי דודי.

קודם כל תודה רבה על קבלת הפנים,ממש מחמם את הלב. אנחנו זוג נשוי שרוצים להקים תאטרון בובות ברמה מקצועית גבוהה. תאטרון שיהיה אפשר להציג איתו גם באולמות גדולים וגם בגני ילדים, אנחנו חדשים בעסק כפי שראית,ולכן כל עזרה תתקבל בברכה... המייל שלנו: [email protected] שתהיה שנה פוריה ומוצלחת... ושוב תודה!

אהלן זוהר

קבלת הפנים היא מכל הלב ואני בטוח שבהמשך כשתכירו אתה ורעייתך את שאר יושבי הפורום תגלו שגם הם פועלים כך ומוכנים לעזור ולסייע באכפתיות וברצון אמיתי
איזה יופי - זוג נשוי שחולם אותו חלום ועכשיו גם פועל להגשים אותו בפועל, בעייני פשוט קסום לגמרי
אהבתי גם את הרצון והכוונה לפעול במקצועיות - בעיני כוונה כזו כבר מהווה בסיס ראשוני לדרך נכונה. האמת שיש לי אליכם עוד שאלות אבל אני אתן לכם להתאקלם כאן בשקט ואני משוכנע שתהינה לי עוד הזדמנויות לשאול אתכם. לגבי תיאטרון שיוכל להופיע באולמות גדולים ובגני ילדים חשוב לקחת בחשבון מספר דברים עוד בשלבי התיכנון וההפקה הראשוניים קצת קשה להרחיב כאן בנושא ואני אעביר לך מייל בהמשך. אכן שמתי לב שאתם חדשים בתחום וכל עזרה שתצטרכו תקבלו בברכה. שמח להכיר ויופי שאתם איתנו.

למעלה