שאלה לגביי חותכני אותיות ומספרים

d o v r a t 7 7

New member
שאלה לגביי חותכני אותיות ומספרים

יש לי את ערכת האותיות של ""אות הפלא" אך אני מאוד מאוכזבת מהעבודה איתם מאוד קשה להוציא את האותיות מהחותכן מבלי שהאות תצ'תמקמק יש אולי המלצה לחוכנים טובים יותר או לחילופין טיפים לעבודה עם החותכנים הקיימים? אני מצרת תמונות של עוגות שטרם העלתי לפורום. קרדיט לטל כץ לשוגה ועוד רבים וטובים שמהם אני שואבת רעיונות, צר לי שאיני זוכרת מי הן/ם חג שמח

d o v r a t 7 7

New member
אני לא יודעת איך זה אבל בתמונה רואים שאריות

של קורנפלור שלא ניראים על העוגה!!!!!!!!!!!!!!

d o v r a t 7 7

New member
ואחרונה

עוגה מאוד לא מוצלחת שהכנתי לבעלי בלחץ הסטרי של זמן ובצק שככל הנראה התייבש כשהיה בקופסא

net the jet

New member
יופי של עוגות! לגבי קורנפלור- אכן בתמונה תמיד

רואים הרבה יותר מאשר בעין.. לגבי חותכנים- אני עוברת עם אצבע עם קרונפלור בחלק הפנימי לפני שאני קורצת, ואח"כ אפשר לשחרר בעדינות עם קצה של סכין או קיסם איפה שניתקע. לא מכירה את החותכנים הספציפיים, אבל מכיוון שיש לי לא מעט מכל מיני סוגים אני יכולה להגיד שעם חלק יותר קל לעבוד ועם חלק ממש קשה.

lzabari

New member
אז ככה

חותכני האות פלא באמת צרים מאד. יש חותכנים של עוגי אות שעולים בסביבות ה 40 שקל והם הרבה יותר שמנים. יש חותכני מתכת אבל הם מאד יקרים בסביבות ה 200 שקל (אבל הם בגודל הכי יפה)

גם אני מאוכזבת מאות הפלא ואני

משתמשת בהם רק להטבעות על העוגה. העוגות שלך מקסימות!

winny

New member
כנ"ל. מאוכזבת מאות הפלא. מרוב יאוש...

קניתי עכשיו את הסט של עוגיאות בשלושים וחמישה שקלים. אני מניחה שיהיה יותר קל איתם, אבל האות מאוד עבה. העוגות שלך משגעות - אחת אחת!

winny

New member
אתמול השתמשתי פעם ראשונה ב...

עוגיאות. זה נפלא. יוצא בקלות ויפה, אבל ע-נ-ק ):

למעלה