שאלה לגביי יום השחרור ומילואים

Something Blue

New member
שאלה לגביי יום השחרור ומילואים

אני משתחרר עוד כמה ימים. נכנסתי לאתר כלשהוא שמסביר על יום השחרור כדי לקבל מידע על יום השחרור והיה רשום שם בין היתר אחרי כל תהליך השחרור ובמידה ומשובצים למילואים " לאחר קבלת התעודות הרלוונטיות תישלח ליחידת המילואים שלך לצורך השלמת גיוסך למילואים, לשם תידרש להביא את תיקיך האישיים והרפואיים וצו הצבה ממדור שחרורים."

האם זה הגיוני? אף בנאדם שהכרתי שהתשתחרר לא זכור לי שהתייצב באיזה מקום כלשהוא אחרי השחרור ויציאתו ממדור המשתחררים שבבקום. זה משהו חדש? או שזה פשוט טעות של האתר הזה? זה ממש לא נשמע לי הגיוני שאחרי כל התהליך של השחרור שאני משער שלוקח כמה שעות, אדם ישוטט בארץ בחיפוש אחרי בסיס מילואים שלו לעוד טופסולוגיה כלשהיא.

תודה!

אושי231

New member
אמנם ביום השחרור אתה מקבל צו הצבה

ליחידת מילואים כלשהי, אך אין צורך שתתיצב שם פיזית.
מספיק שתרים טלפון למשרד הקישור החדש שלך ותדווח שהשתחררת, קיבלת את צו ההצבה ותמלא עבורם שאלון פרטים אישיים (שתוכל אפילו להעבירו בפקס). שים לב שנושא השפ"א (שאלון פרטים איישים) מאוד חשוב, ואם לא תמלא ותשלח אותו בזמן אתה תזומן בצו כדי לעשות זאת, או חמור מכך אתה עלול להיות נפקד.

פעם אכן דרשו מחיילי המילואים להתייצב ביחידותיהם החדשות עוד ביום השחרור אבל כמובן שזה נפל מהר מאוד בהתחשב בחוסר ההיגיון שבדבר.
שחרור נעים!

למעלה