שאלה לגביי כפיפות בטן,

gossipgirl3

New member
שאלה לגביי כפיפות בטן,

אני מבצעת פעילות אירובית(הליכה, קפיצה בחבל) ופילאטיס על בסיס יום יומי. אני גם עושה כפיפות בטן כל יום(אני יודעת שזה לא שורף שומן, האמת רק בגלל שהתחלתי עם זה וזה נכנס כחלק מהשגרה) נגיד, כמה סטים של 150 כפיפות בטן. לפעמים 2 לפעמים הרבה יותר. קראתי עכשיו באיזשהו אתר שלעשות כפיפות בטן על בסיס יום יומי זה לא מומלץ, אפשר לדעת למה ואם זה באמת נכון? תודה מראש

oridoron77

New member
תשובה לגבי כפיפות בטן

סטים של 150 כפיפות בטן הם הרבה. הרבה מידי. רצוי לבצע 2-3 תרגילים לבטן בצורה איכותית, 2-3 פעמים בשבוע גג. יש גם כאלה שמסתפקים בפחות ובצדק. אם העבודה על הבטן היא באמת איכותית (איכותית=לבודד את העבודה של שרירי הבטן כמה שיותר, תוך כדי תשומת לב שלא מתבצעות מניפולציות מכאניות כאלה ואחרות בשביל להקל על הביצוע), ספק אם שי לך את היכולת לבצע 150 כפיפות בטן (מבלי חלילה לזלזל:). נסי לתת לגוף יום-יומיים מנוחה מכל פעילות ספורטיבית שאת עושה בין אם זה אירובי, פילאטיס, או בטן. ונסי כמובן להירשם לחדר כושר:) תהני אורי

gossipgirl3

New member
אני רשומה לחדר כושר,

פשוט בזמן האחרון לא יוצא לי להגיע בגלל בגרויות וכאלה.(אבל בכל מקרה העדפתי לא להזניח ולהמשיך בבית..) המאמן כושר לימד אותי לעשות כפיפות בטן ככה שאני בהחלט מקווה שאני עושה אותן כמו שצריך. תודה רבה על התשובה אני אקטין את הכמות של הכפיפות ואקפיד יותר על הביצוע:)

אשל3

New member
הסיבה היא

ששריר מתפתח רק כשהוא במנוחה. אימון על בסיס יום יומי אינו מאפשר לשרירי לנוח.

למעלה