שאלה לגביי מכס

oיוון

New member
שאלה לגביי מכס

שלום, הזמנתי מוצר במשלוח USPS Express Mail International מארה"ב ביום חמישי אחרון. כמה שאלות: 1. מתי אני אמורה לקבל את המוצר? 2. מחיר המוצר הוא 75 דולר, האם אני אשלם מכס ומע"מ ואם כן כמה? 3. כמה זמן חבילה שהוחלט לקחת עליה מכס, מתעכבת במכס? 4. האם יביאו את החבילה עד אליי הביתה או ליחידת הדואר הקרובה? כרגע המספר עוקב אומר ככה: "פריט ה- EMS נשלח מארה"ב לישראל ב07/09/2007. לברורים נוספים לגבי פריט ה-EMS ניתן לפנות למחלקת פניות ציבור ארצי, טלפון 02-6290079" 10x

oיוון

New member
אגב אני כל כך לחוצה על החבילה

שהזמנתי עם משלוח הכי יקר במחיר של US $38.00

aviyajb

New member
תשובות

1. אני מאמין שאת תקבלי אותו בין 3-5 ימים. 2. יש סיכוי גבוה שתשלמי על המוצר מכס, מפני שהוא עבר את סף הגבול של ה-50$. 3. תלוי בפריט ובלחץ שיש במכס. 4. אם הפריט נשלח ע"י EMS, הוא יגיע לביתך עם שליח. בהצלחה!

לא יגיע הביתה אם יש מכס...

אלא אם לוקחים את שירות השחרור מהמכס של EMS שעולה עוד קצת (לא זוכר כמה)

Nunatak

New member
תשובות

1. חודש חודשיים, מקסימום תקבלי בינואר לשנה החדשה... 2. כן, בדרך כלל הם מחייבים על 300% מכס + 18% מע"מ, תכפילי ב3 ותחלקי ב2 3. לא הרבה, שנתיים, מקסימום שנתיים וחודש 4. מה?! את צריכה ללכת לקחת אותה מנתב"ג.

oיוון

New member
חבל מאוד

כי הזמנתי לך משחה לח'צקונים ובובה מתנפתחת.. רציתי לעשות לך הפתעה! לא מאמינה שאני מתכתבת עם ילד בן 16!!

Nunatak

New member
הא?

את הבובה את יכולה לשמור לעצמך ובמשחה את יכולה להשתמש במקום מים באמבטיה, הכי יעיל במקרה שלך.

SmartGlobe

New member
אני מחכה כבר שבועיים למוצר מארה"ב.

למוכר לקח יום ולדואר בארה"ב עוד יומיים כדי להוציא את המוצר מארה"ב. לא יודע איפה הוא היה בדרך אבל רק אחרי שבוע הוא הגיע לישראל. מאז עברו עוד 5 ימים ואין קול ואין עונה ואין שליח.

oיוון

New member
בבטח רשות הדואר המהוללת שלנו

יוצאת לפגרת חגים ותחזור אחרי החגים ועד אז אנחנו יכולים לשכוח מהחבילות!! מדינה סתומה!!

Treker

New member
תקשיבי

לא טוב לך במדינה? אז תלכי, לא הולכת? בעיה שלך. מה שבטוח, זה שעם כזו גישה לחיים, אני מבקש מראש, אל תגיעי לאנגליה.

oיוון

New member
אנגליה יותר גרועה

אם כי הגברים חתיכים שם. נ.ב. אני לא הייתי רושמת כתובת GMAIL בצור קשר אלא כתובת מייל עם דומיין של האתר שלך. זה מוסיף לאמינות.

למעלה