שאלה לגביי נגנים גדולים 20 ג'יגה +

המפיסטה

New member
שאלה לגביי נגנים גדולים 20 ג'יגה +

אני מחפש נגן בנפח גדול שיוכל להכניס בתוכו200-300 אלבומים של מוסיקה. המטרה היא להשתמש בו ברכב,או לחבר אותו למערכת סטריאו. חשבתי עלZEN של קריאטיב ,בנפח 20 או 30 ג'יגה , למישהו יש דעה מגובשת ורצינית בנושא?

weird dust

New member
קריאייטיב טוב לזה

אבל הוא לא מומלץ (לא מומלץ לחלוטין) לרוץ איתו. הנגן נותן איכות שמע טובה אבל הוא קצת מגושם. אני ההיתי אומר זן או זן טאצ' שיש בארץ. הנגן מצויין. לחיבור למעכת יש צורך בכבל מיוחד. לחיבור לרדיו זה בעייתי (יש לו ליין אין? טייפ? ציינג'ר שלא בשימוש?)

המפיסטה

New member
תודה,אני מדבר על ZENאקסטרה30 ג'יגה

הנושא שמעניין אותי האם הממשק שלו נוח לתיפעול-ואמין? איך איכות הצליל שלו? ובקשר לחיבור לרכב שמעתי שיש חיבור דרך הFMרדיו (באמזון זה עולה 50$-ובארץ 79 שקל .הגיוני?). מה דעתך על החיבורים האלה ? חוץ מזה אני מתכוון לארגן כניסת AUX תודה מראש על התשובות

weird dust

New member
לא זן אקסטרה ולא ה-FM

הזן אקסטרה הוא לא ההמלצה שלי לנגן לאותו. לאותו לקחים אייפוד, הטאצ', זן, H10 ונגנים עם גלילה לא כפתור. הרעיון שזה פשוט מהיא יותר וטוב יותר. בטח יסקלו אותי או ינסו לבצע בי לינץ' אבל באמת אני חושב שהאייפווד הכי טוב לאוטו. הוא נפתח בשניות, הוא מאוד נתמך עם כל המכשירים התוספים, הוא ידידותי יחסית ויש עוד כמה דברים. לעומת זאת הוא הכי יקר כי חייבים להשקיע באביזרים נוספים שנחשבים בגדר חובה, הוא לא בעל רדיו או הקלטה אבל אם זה לאוטו אז רדיו זה לא משנה. וזהו בערך יש כל מיני חסרונות ויתרונות.

המפיסטה

New member
מה יש לך נגד האקסטרה-אפשר לפרט?

ברמת העיקרון אני מעדיף לא לקנות IPOD (לא רוצה להיות קורבן אופנה,וללכת עם העדר-מה גם שהוא יקר יותר). ואני כן מתכוון לחבר דרך הLINE IN! מה ההבדל בין הZENטאצ' לאקסטרה מבחינת תיפעול ברכב? האם יש להם "עריסה" לרכב (ז"א מקום לאחסן באוטו)? האם יש לך מוצר אחר להמליץ -שיהיה בנפח גדול,איכות צליל גבוהה,ונוח לתיפעול? נ.ב אני מתכוון להביא את זה מארה"ב האם יש משהו שצריך לשים לב במיוחד? תודה רבה מראש

weird dust

New member
למה לא טאצ'

הוא בעייתי בגלל שיש לו כפתורים ולא גלגלת. באייפוד לדעתי הגלגלת הכי מפותחת והוא הכי פשוט. אין לו זמן הדלקה והוא מצויין לאוטו. אם קונים גם מטען לאוטו אז זה בכלל טוב. הטאצ' לא רע אבל לא יודע האייפוד ניראה לי יותר מתאים (ואני לא לרוב לא ממליץ עליו). אם משתמשים במטען ניתן להישתמש בביטחה באופציית הסאוונד צ'ק, ניתן לערוך רשימות השמעה תוך כדי שהייה ברמזור, ניתן להגביר לההנמיך ולהעביר שירים ושאר דברים בקלות יתרה. זה מה שטוב מאוד לדעתי באייפוד ובגלל זה אני רוצה מיניאייפוד ירוק לאוטו שלי. יכול להיות שגם ה-H10 טוב ויכול להיות שהזן הרגיל או הטאצ' גם טובים אבל אלא הנימוקים שלי.

המפיסטה

New member
מה זה סאוונד צ'ק?

אני מבין שאת האקסטרה לא יצא לך לבחון -המחיר שלו יותר אטקטיבי,משאר הנגנים שהזכרנו. אתה יודע אולי אם אפשר לקנות לו עריסה (כדי לקבע אותו לרכב-כמו בדיבורית) מה זה סאאונד צ'ק ? והאם יש בעיה שצריך להביא בחשבון אם קונים בארה"ב? שוב תודה על העזרה

weird dust

New member
האקסטרה מיושן מאוד ומכאן מחירו

הנגן ישן והוא אחד מהדורות הישנים של הנגנים ולכן המחיר שלו נמוך או אטרקיטיבי. עריסה? לא ממש ידוע לי, לרוב אין ממש עריסות ולכן אם באמת רוצים לקבע את הנגן יש בסביבות ה150-200 שקל מחזיקים של מחשבי כף יד וזה יכול להתאים גם לזה. סאוונד צ'ק זה השוואה של כל השירים לאותה איכות מה שאומר שלא תאלץ להמיך כל הזמן או להגביר, הבעיה שזה אוכל בטריה אז אם זה באוטו ויש מטען אז זה בסדר.

המפיסטה

New member
השתכנעתי ללכת על אייפוד אבל איזה??

ראשית תודה על כל האינפורמציה-כמעט השתכנעתי להיות "קורבן אופנה" וללכת על האייפוד .אבל איזה דגם יתאים ?? אני צריך שיהיה בעל נפח גדול(לפחות 20 ג'יגה), שיהיה מדגם שיהיה אפשר להוסיף לו עריסה לרכב, שתהיה אפשרות להוסיף לו מטען לרכב/שתהיה לו בטריה חזקה, לא כ"כ מעניין אותי מסך צבעוני לתמונות סרטים וכו' יותר חשוב לי שתהיה אפשרות לעיברית.ותוכנה ידידותית. צ'ק סאוונד אני מבין יגיע בכל אייפוד במחירים האלה? אגב הכי חשוב לי זאת איכות הצליל של הנגן(בגלל זה חשבתי בהתחלה על הZEN) המון תודה

weird dust

New member
האייפוד מספק איכות טובה

בדיוק כמו כל נגן אחר. היום הפסיקו לייצר את המסכים הלא צבעוניים ואם תחכה כמה זמן או שאולי כבר עכשיו המחיר ירד חזק לצבעוני. הבטריה היא 15 שעות ובקניה של מטען רכב זה יטען מעולה. דוק יש גם בקניה מיוחדת אבל זה לא מיועד לאוטו. ברכבים כמו גוף או וולבו או שברולט ג'יפים למילהם ועוד הרבה יש מחזיקי כוסות שמתאימים מאוד גם להחזיק את הנגן. יש רכבים אחרים שיש להם תא למסטיקים וכסף קטן שאפשר להכניס פנימה ואם אתה בעל מליונים יש כאלו רדיו-דיסקים שמתאמים לחיבור האייפוד ישירות. בעיקרון אתה לא חייב את זה. פעם היה 30 ג'יגה צבעוני יש סיכוי שתשיג אותו עדיין.

weird dust

New member
למה לא חיבור FM

כי זה פשוט לא אמין, באמריקה יש הרבה תדרים ריקים אבל אצלנו כל תחנה שניה ערבית ואם לא ערבית אז דתית ואם לא דתית אז הרדיו הפיראטי מאשדוד (זה מה תפסו לפני שבועיים). בקיצור מה שאני אומר זה שיש הרבה תחנות לא חוקיות והרבה פעמים זה לא נקלט וזה לא אמין. אני מאוד לא ממליץ על זה. אני מקווה שאתה יודע איך לארגן ליין אין למה לא זכור לי שיש איזה משהו שניתן לעשות איתו.

יש כמין קלטת

שמתחברת היכן שהאוזניות ואתה מכניס אותה לטייפ אני לא מכיר איך האיכות של זה אבל אני יודע שיש את זה בכמה שקלים באופיס דיפו

JustThomas

New member
זו איכות של קסטה. לא יותר מזה.

הקריאה האנלוגית המיושנת הזאת לא מתקרבת לאיכות דיגיטלית גם בטייפ הכי מתקדם ויקר שיש.

המפיסטה

New member
אתה טועה ומטעה!!!

אין קשר בכלל לקריאה אנלוגית -זה בכלל לא הטייפ ש"קורא" .הקסטה מתחברת ישר לתוך המגבר של מערכת הסטריאו של הרכב. ובעולם המגברים תאמין או לא .השינויים לא היו כאלה גדולים. דרך אגב היתה פה מוסיקה עוד הרבה לפני "האיכות הדיגטלית",אל תשכח שהפינק פלוייד לא הקליטו דיגיטלי . לעומת כל המוסיקה שבאה מהאינטרנט חלקה מכווצת כך שאינה נעימה לאוזן.ועדיין היא דיגטלית לחלוטין.

weird dust

New member
הם הקליטו על סלילים ויש להם 5....

ערוצים בכל מיני הקלטות כולל הדארק סייד עוד מאז. הבעיה שלא היה מה שיקרא אותו. פינק פלויד היו חלוצי סאוונד ככה גם היה הביטלס. בכל מקרה היום הם מתאחדים באירוע מרגש
.

Archos

תסתכל באתר היצרן. דגמים ידנים היו רעים ובלתי אמינים, מזה מספר סדרות שמדובר בנגנים מרשימים ומובילים מבחינת תמורה לכסף ויכולות. לי אישית יש את ה-PMA430 אך גם סדרת ה-AV400 הזולה יותר נותנת המון. יש בסדרה זאת מכשיריפ בנפחים מרשימים (יש כבר יותר מ-100GB לדעתי).

למעלה