שאלה לגביי סמסונג גלקסי

Skaat Girl

New member
שאלה לגביי סמסונג גלקסי

יש לי 2 שאלות לגביי המכשיר, נגיד והורדתי משחק אבל בסוף זה לא מה שרציתי,איך אני מוחקת אותו בכלל מהמכשיר? לחצתי עליו לחיצה ארוכה וגררתי לאיפה שכתוב הסר אבל זה לא מסיר לי אותו בכלל מהמכשיר! ושאלה שנייה,בטלפונים אחרים יש אפשרות בהודעות לשמור כטיוטה ואז הולכים לתיקייה של זה ורואים, במכשיר הזה זה כותב לי שזה נשלח לטיוטה,אבל איפה נמצאת התיקייה שלו?

Skaat Girl

New member
ועוד שאלה קטנה לגביי המרקט באינטרנט

אני לא מצליחה להוריד דרך המרקט באינטרנט במחשב ישירות למכשיר, פתחתי משתמש בגוגל ועדיין זה כותב לי שלא מוגדר שום מכשיר של אנדרואיד

verdror

New member
לגבי השאלה הראשונה

את יכולה להכנס למרקט , ומהמקום שבו טענת את הקובץ להסיר אותוץ

Rock Solid

New member
את צריכה גם להגדיר במכשיר את המשתמש

וכמובן שהמכשיר גם צריך להיות מחובר לאינטרנט

Skaat Girl

New member
ניסיתי אבל עדיין לא מצליח...

המכשיר מחובר ברשת אלחוטית הכל מוגדר כמו שצריך... ועדיין זה כותב לי את ההודעה הבאה- There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.

Skaat Girl

New member
אני מצליחה להיכנס למרקט דרך המכשיר

אבל אני לא מצליחה להוריד דברים מהאתר של מרקט(באינטרנט) למכשיר שלי...

Rock Solid

New member
מוזר מאוד...

אם את משתמשת באותו חשבון גוגל גם במחשב וגם במכשיר, ויש כרטיס סים במכשיר, זה אמור לעבוד. לא יודע מה להגיד לך.

voguemaster

New member
את צריכה להיכנס עם אותו משתמש שהטלפון נכנס

אם תיכנסי עם משתמש אחר אין שום סיכוי שהמרקט יידע על המכשיר.

Skaat Girl

New member
נכנסתי,פתחתי במכשיר משתמש חדש

ואת אותה הסיסמא ואותו המייל רשמתי גם במרקט במחשב... וכלום לא נקלט! יכול להיות שאני עושה משהו לא נכון ובגלל זה הוא לא מזהה...

shlox

New member
פתרון וודו

נסי להכנס לאפליקציית Talk, להתחבר, להתנתק ולהתחבר שוב. יש סיכוי שההורדות מהמרקט במחשב יתחילו לעבוד.

Zמבוש

New member
כאשר את במרקט האם את גם

נכנסת לחשבון הגוגל שלך ? כי רק כך הוא מסוגל לזהות אותך

Skaat Girl

New member
אם הכוונה במכשיר עצמו

אז כן הוא מתחבר אוטומטית אם מדובר לגביי המרקט במחשב, אז גם התשובה כן,אני מחברת את החשבון שפתחתי במיוחד גם במכשיר וגם במחשב ועדיין הוא כותב לי שהוא לא מזהה

Zמבוש

New member
לפי ניסיוני

ישנם ישומיים שלא יורדים מהמרקט במחשב היות והם לא מאושרים לשימוש בארץ

Zמבוש

New member
היות ואני לא הורדתי

משחקים ממרקט אזי אינני יכול לעזור לך בזאת אבל אני כן יודע כי יש ישומים במרקט אשר לא זמינים לסלקום אם הרום שלך הוא של סלקום (מיילסטון) או אורנג' במקרה שלך אצל איזו מפעילה את נמצאת

Skaat Girl

New member
אני נמצאת באורנג'

אבל הבעיה היא שזה לא נותן לי להוריד כלום... לא רק כמה אפליקציות מסויימות, לעומת זאת שאלתי ידיד שהוא באותה חברה ויש לו את אותו המכשיר והוא מוריד מהמרקט במחשב חופשי... יש מצב שיש לי בעיה עם המכשיר עצמו?

Zמבוש

New member
אם את מציגה זאת כך

או שיש לך בעיה בהגדרות וחיבור (האם זה קורה בחיבור WIFI או בחיבור סלולרי ) , או באמת בעיה עם המכשיר האם המכשיר שלך נמצא בחיבור ONLINE לרשת WIFI או רשת סלורית בזמן ניסיון ההורדה מאתר מרקט ברשת ?

למעלה