שאלה לגביי פילאטיס ומשקל

נציג3

New member
שאלה לגביי פילאטיס ומשקל

שלום לכולם, אני חדשה פה בפורום.. אני מקווה שהשאלה שלי נכונה לפורום הזה ואם לא אשמח אם תכוונו אותי התחלתי לעשות פילאטיס מכשירים לפני כחודשיים עשיתי כבר 9 שיעורים. אני יודעת שפעילות מסוג זה מאד מעלה את מסת השריר ורציתי לדעת- אם המשקל מראה לי קילו- שניים נוספים מבד"כ ( אני שוקלת בד"כ 50 ועליתי קילו, ולפעמים יותר לאחרונה) רציתי לדעת אם זה הגיוני שזה בגלל העליה במסת השריר או שאני צריכה להתחיל לאכול פחות :) ( אני מקפידה בד"כ מאד על מה שאני מכניסה לפה, אני אחרי דיאטה שרזיתי בה 14 קילו ולכן כל קילו שאני עולה מלחיץ אותי קצת..אם זה משנה אני בת 25) אשמח לחוות דעתכם המקצועית שבת שלום :)

אמא לה3

New member
אז ככה...

1. אם היית שואלת לגבי יציאה לסלטה או לבורג מאחד המכשירים- הייתי יודעת מה לענות לך... 2. כמו שהבנת, זה פורום התעמלות מכשירים כמו קורה, מקבילים, שולחן קפיצות ולא פילטיס ככה שאת פשוט לא במקום המתאים...סליחה... 3. יתכן ויש כאן בנות שמבינות בפילאטיס או בכושר גופני יותר ממני והן יוכלו לתת לך תשובה רצינית.

שלום רב

ברוכה הבאה לפורום שלנו, אך לצערי הפורום לא עוסק בפילאטיס מכשירים. תנסי את פורום אירובי ועיצוב הגוף, מאמנים אישיים, חדרי כושר, תזונה, או שתבדקי אם יש פורום לפילאטיס. באשר לשאלתך, פילאטיס מכשירים לא אמור להעלות את מסת השריר בצורה דרסטית, האמת שהוא מעלה מסת שריר בצורה זניחה ביותר, ובטח שלא אחרי 9 שיעורים ולא קילו שלם. עדין לא בטוח שהקילו-שניים הנוספים שלך הם תוצאה של תזונה מוגזמת. הרבה פעמים אנחנו שוקלים קילו או שניים יותר או פחות בגלל הרבה סיבות אחרות, כמו למשל הצטברות נוזלים (אם שתית הרבה לפני שנשקלת, אם אכלת מלפפונים חמוצים או הרבה מלח ביומיים שלושה לפני שנשקלת את תשקלי יותר למרות שאת לא יותר שמנה), לפעמים זה קשור לתקופות במחזור (לפני מחזור יש קצת עלייה במשקל) ולעוד 1001 סיבות. לא צריך להילחץ מכל קילו. את אמורה להישאר סביב משקל מסויים בטווח של 2 ק"ג לכאן או לכאן. אני לא יודעת מה הגובה שלך, אבל משקל של 50 ק"ג זה משקל יחסית נמוך לנשים ונראה לי שבלי גנטיקה של גוף רזה באופן תורשתי קשה לשמור על משקל זה לאורך זמן.

למעלה