שאלה לגביי תפריט יומי...

שאלה לגביי תפריט יומי...

אני מתאמנת כחודש 3 פעמים ספינינג בשבוע ופעמיים עיצוב.. אני שוקלת 64 בגובה של 162 ואת אני בת 22 אני רוצה לדעת האם אני אוכלת נכון ומספיק היום לדוגמא עשיתי ספינינג ומכייון שזה היה בבוקר הספקתי לאכול תאנה רק.. לאחר מיכן בצהריים אכלתי סנדביץ מלחם קל של ארומה גדול חצי עם חביתה וחצי עם אבוקדו (ועם רטבים כן אני יודעת שהרטבים משמינים מאוד) יותר מאוחר אכלתי קערית של ברנפלקס חיטה מלאה ובערב 2 פרוסות לחם קל מלא כף קוטג וצלחת שקשוקה (עם ביצה 1 קטנה) הקינוח שלי היה אייס ארומה... האם התפריט הזה מוגזם? כבר שכחתי איך אוכלים נכון... האם אכלתי בריא ? מאוזן? והכי חשוב האם עלי להוריד במשהו? אני חוששת שעם אכילה כמו זו אולי זה לא מספיק ולא ארזה לטווח הרחוק (אגב לא כל יום אני אוכלת עם רטבים...) אבל אייס קפה אני ממש חייבת! מה דעתכם??

אני צריכה ללכת לדיאטנית אבל..

בנתיים אני רוצה לדעת אם מה שאכלתי נשמע סביר.. תוכלי לענות לי רק על זה?? בבקשה...

אביבית

כרגע ראיתי את השאלה שלך. נראה לי שזה פחות מדי, אין כאן מוצרי בשר, עופות, דגים, כמויות קטנות מדי. חשוב לאכול לפני ספינינג, כי אחרת הספינינג לא משיג את המתרות שלו. וכמה שזה מעצבן, אין ספק שאם אוכלים פחות מדי עלול להיגרם נזק בראיותי. לכן העצה לפנות לדיאטנית, לקבל טפריט מאוזן היא עצה טובה מאוד.

למעלה