שאלה לגבי אבן אמטיסט

harel600

New member
שאלה לגבי אבן אמטיסט

שלום קיבלתי מאימי אבן אמטיסט קטנה ויפה ואני מחובר אליה מאוד , הבנתי שצריך לתהר אותה ושמתי אותה במשך שעתיים בדיוק במי מלח. ואחר כך ניגבתי אותה בבד יבש. ואני לא נותן לאף אחד לגעת בה חוץ ממני. כמה שאלות לי אליכם: 1. אמרו לי שצריך להטעין את האבן באור שמש/ירח מה זה עוזר ? האם יש תכונות שהשמש / הירח נותנת לאבן שלי ? 2. האם זה משנה באיזה כלי אני מניח את האבן שלי שהיא הולכת איתי, בין אם זה בתיק או בכיס או סתם במחסה סגור מקרטון ? והאם גם אותו צריך לטהר? אני יודע יש לי הרבה שאלות כי אני חדש בנושא ;] תודה לעוזרים :)

aquamarine1202

New member
אמטיסט - קריסטל סגול מקסים

כדאי כל קריסטל לטהר ולהטעין. מטעינים את הקריסטל באנרגיות של היקום: יש דרכים שונות להטענה - אנרגיות של שמש וירח, סמלים של הילינג ורייקי, ברכה של נרות שבת, לשים באדמה ליד צמח פורח ויפה וכו... אני מאמינה שהקריסטל פועל הכי טוב, כשהוא על הגוף - התדר של ההילה שלו מתקשר עם התדר של ההילה שלי. גם בכיס זה בסדר. בתיק הוא עובד נהדר על התדרים של התיק שלך
ברוך הבא לעולם הקריסטלים

harel600

New member
תודה רבה D:

אז הבנתי לשים את האבנים בכיסים :) תודה רבה :)

harel600

New member
יש לי עוד שאלה קטנה בנוגע לטעינה האבן.

האם יש גבול כמה מותר להטעין את האבן ? או שלא אני נורא מבולבל , אם למישו יש קישור לאתר שיש בו מאמר על זה אני ישמח :) בכל מקרה השאלה שלי האם יש גבול כמה מותר להטעין את האבן , נגיד אם אני שם אותה כל לילה בחלון להטען ע"י הירח האם זה מסוכן זה טוב ? אני באמת דיי מבולבל.. :/

RainBird

New member
לך לפי מה שמרגיש לך נכון ../images/Emo13.gif היחסים בין הגביש ובינך הם שלכם

aquamarine1202

New member
יש כמה הגבלות לגבי הטענה וטיהור קריטסלים

לא כל הקריסטלים אוהבים מים, ומלח - כשקונים קריסטל, צריך לשאול האם אפשר לטהר במים ומלח.
לא כדאי להשרות במים לזמן ממושך - האבנית שבמים נדבקת לקריסטל, ואי אפשר להוציא את האבנית. מה שמכער את הקריסטל
יש קריסטלים שדוהים בשמש - ולכן לא לשים בשמש מעל ל- 12 שעות (שמש וירח - אפשר שעות)
בקישורים יש קישור לאתר של מיכל ויסלברג - אתר מדהים על קריסטלים.
חלק מהשאלות שלך אולי יייענו במאמרים של הפורום.

למעלה