שאלה לגבי אוכל

X Gal51m X

New member
שאלה לגבי אוכל

איך אני יודע איזה גודל עכבר לתת לנחש ? הנחש הוא קינג גודל 75 ס"מ.. היום הבאתי לו שתי וולדות של חולדה (דרך אגב הם יותר יקרות מוולדות של עכבר ? ) הבאתי לו אחת והוא התקשה קצת לאכול אותה...לקח לו בערך 20 דקות לאכול...ואחר כך נראה לי שזה היה גדול עליו קצת היה לו קשה להתפתל אבל הסתדר ועכשיו הוא במים... השאלה היא אם קצת קשה לו אז כדאי לא להביא לו את הוולדה ? יכול להיות מצב שהוא יאכל ויקרה לו משהו ? אם זה יותר מדיי... או שאם זה יותר מדיי בשבילו הוא לא יאכל ? תודה לעונים...

בגדול....

העובי של הטרף צריך להיות דומה לעובי של הנחש. מקסימום שישאיר בליטה קטנה. לחולדות צעירות יש ראש רחב יותר מאשר לעכברים ואולי בגלל זה היה לו קשה לבלוע.

shirarmony

New member
תזהר מאוד עם הקינגים...

הם סוג מאוד רגיש, אל תאכיל בעכברים (או בכל דבר אחר) שהראש שלו הוא פי 2 מהראש של הנחש ויותר...

קינגים הם סוג מאוד רגיש?

אם קינג יצליח לאכול משהו סביר להניח שזה גם ישאר בפנים, כמובן בתנאי שיתנו לו לעכל בנחת.

shirarmony

New member
בהאכלה מרובה מדי..

לא בהכרח תלוי בגודל, זה לרוב גם הכמות, הם התברכו ברגישות...

naja

New member
דווקא קינגים לא ממש רגישים.

יש להם מטבוליזים מהיר מאוד והם מסוגלים להתמודד יפה עם כמות גדולה של מזון. פעמים בודדות עד היום ראיתי קינג שפלט ארוחה בגלל גודלה. אבל כמובן שלא רצוי לבדוק את היכולות שלהם.....

SpikyLips

New member
לא יודעת...

כשהקינג שלי היה בגודל 70 ס"מ הוא הצליח להרוג ולאכול עכברים בוגרים בלי בעיה...

X Gal51m X

New member
טוב תודה לכולם

החלטתי לא להביא לו את השנייה הוא עד עכשיו במים נראה לי היה גדול עליו מדי... הראש שלו לא בהרבה יותר גדול מהראש של הנחש ... באסה עכשיו הוולדה השנייה תמות =\ מישהו רוצה וולדה איזור הקריות ?

למעלה