שאלה לגבי אוכל

batzush

New member
שאלה לגבי אוכל

ניסינו 2 סוגים חוץ מחלב אם החברה הראשונה נקרא לה "מ" ושם כתוב שבמשקל 3-5 קילו צריך לתת כמות של 120 החברה השניה נקרא לה "ס" ושם כתוב שבגיל 3-5 חודשים צריך לתת כמות של 60 האם צריך לתת לפי הלב " הכוונה כשעומר רעב לתת לו לאכול גם אם זה כל שעתיים או לעקוב אחרי ההוראות? שבת שלום

aviah

New member
לגמרי לפי הלב

ילד זה לא משהו שיורד מפס ייצור וההוראות של היצרנים מכוונות אל ממוצע מסוים. תרגישו חופשי לתת כמה שנראה חכם שצריך.

חנול

New member
לתת לפי רצון הילד

אל תדאגו, כשהוא יהיה מלא הוא ידחה את הבקבוק. כשהוא יבכה הוא ירצה שוב. ואז למה לא לתת? מה שכן הייתי עוקבת בדיוק אחרי היחסים של החברות ואת זה לא הייתי שמנה. אם זה כפית ל-30 מ"ל אז אל תשנו את היחס. אבל תנו כמה שהילד רוצה. AVIAH אמר את אחד המשפטים שאני תמיד משננת לעצמי- ילד זה לא מגיע עם הוראות הפעלה, ואין לזה חוקים. חוץ מהחוקים שאתם קובעים בנוגע להתנהגות מינמלית (ואני חושבת שממש לא בגיל הזה). שאף אחד לא יגיד לכם דברים מוחלטים. אין מוחלט בילדים.

aviah

New member
אני רוצה להוסיף

שבחודשיים-שלושה הראשונים, רשמנו כל בקבוק שהילד שתה (לא ידענו שיש אתרים עם מחשבונים ומונים לעניין הזה
)וגילינו סטיות מזעריות מיום ליום. אם נותנים לילד לאכול כרצונו, הוא מתכנס במהירות לשעות וכמויות קבועות. תוסיפו לזה שינה בשעה קבועה ומתקבל ילד שישן לילה רצוף

batzush

New member
כמה אני מציק לכם

האם הוא צריך לאכול בבת אחת? הכוונה נניח ב 6 בערב הוא התעורר האם הוא צריך לאכול רצוף עד שהוא מסיים או שזה טוב לעשות הפסקות גם אם לפעמים הוא נרדם לרבע שעה ומתעורר רעב שוב? המון תודה על העזרה

shno

New member
אם הוא מתעורר רעב - אז כן

אין פה מדע מדויק - ניסוי וטעיה (וגם תהיה...).

למעלה