שאלה לגבי אוכל

dudeguy

New member
שאלה לגבי אוכל

אשמח אם תביאו לי דוגמא למאכל מסוים, שאני אוכל לאכול אותו בלי הפרעה, סתם כדי למלא תחושת רעב, במקום ממתקים, חטיפים, כל מיני דברים שאני סתם אוכל באמצע היום כל הזמן, אין לי בעיה לא לאכול כל מיני שוקולדים וכו', אבל תחושת רעב בבטן משגעת אותי, כל מה שאני רוצה זה להיפטר ממנה, אז, מה כדאי לאכול, שלא מוסיף שומן (או מוסיף ממש ממש מעט) ועדיין להיות שבע מאותו המאכל?

Ana1 9

New member
יש הרבה, תלוי מה הכוונה למאכל

שאפשר לאכול בלי הגבלה, כי שום דבר לא בריא בלי הגבלה. אני אגיד לך מה אני אוכלת כי אני אפשר להגיד כל שעה אוכלת אבל דברים שלא מכילים הרבה קלוריות. סלט כרוב סיני, פשוט מאוד חותכים כמות נכבדת של כרוב לרצועות דקות דקות, בצל ירוק קצוץ, ואז אני שמה רוטב, אבל תלוי ביחס של כמות הכרוב לגבי הרוטב, אני שמה 3 כפות רוטב סויה יחד עם כף חומץ יחד עם 2 שקיות סוכרזית (תלוי כמה מתוק אתה אוהב) ועל זה מפזרת קצת שומשום או אגוזי מלך. מערבבת הכל טוב טוב, ובמשך כלללל היום מתי שאני רעבה אני לוקחת מהסלט הזה, שבתכלס אין בו כלום חוץ מכרוב וקצת סויה ואגוזים. וזה משביעה וגם טעים כי כרוב זה ירק עם סיבים תזונתיים. ולא מזיק להוסיף לזה עוד ירקות, או להוריד את האגוזים, תלוי כמה דיאטטי בא לך. פשוט זה הסלט נטו ממש טעים למשך כל היום.

למעלה