שאלה לגבי אוסתיאופטיה/קרניו סקראל..

• פותח הנושא chunk
  • פורסם בתאריך

chunk

New member
שאלה לגבי אוסתיאופטיה/קרניו סקראל..

מישהי יודעת לומר מה ההבדלים ביניהם ומה למעשה עושה כל טיפול?
אני מנסה למצוא פיתרון עבור הפיצית הקטנה שלנו - בת ששה שבועות. לא יודעת בדיוק לומר ממה היא סובלת, אבל אין ספק שהיא סובלת.. לא ישנה הרבה במהלך היום, כשכבר נרדמת מתעוררת די מהר, האוכל עולה לה הרבה פעמים ואז היא בוכה (אם כי כמעט ולא פולטת), לא מוכנה לשכב בעריסה/טרמפולינה/אוניברסיטה/כל מקום אחר בלי לבכות אחרי דקה.. עושה רושם שקשה לה ושהיא סובלת ממשהו. היא בהנקה מלאה, אוכלת יפה ועולה במשקל. נולדה בקיסרי, אגב.
קראתי קצת ברשת שהטיפולים הללו יכולים לעזור, מישהי יכולה להאיר את עיניי קצת יותר?
מודה מקרב לב..

לא מכירה לעומק

אבל יש את ברונו בת"א או את חנה לדוין בנתניה שמטפלים בקרני סקראל.
אני מפנה נשים שליוויתי בלידה וסיימו בוואקום או שהלידות היו ארוכות לטיפולים אצלם ויש סיפורים מדהימים על כמה שהם נפלאים.
נשמע ששווה לדבר איתם ולקבל הסבר מעמיק, אני יודעת שאחרי קיסרי הטיפולים האלו מדמים את הסחיטה הפיזיולוגית וגם כן עושים קסמים.

אוסטיאופטיה

לקחנו את הבן שלנו בגיל חודשיים לאוסתיאופט, מומלץ, ד"ר ג'וזי פוטזניק. הוא מקבל ברעננה, רופא קונוונציונלי שעשה הסבה לאוסטיאופטיה.
יונתן סבל מריפלוקס סמוי והיו לו בעיות שינה קשות ביום, בכה הרבה.
אחרי הטיפול היה שיפור ניכר. היינו בשני טיפולים אצלו.

בהצלחה!

כן

קרניו סקרל זה "ענף" של טיפול אוסטאופטי.
אני מאוד ממליצה על קרניו סקרל. מחולל פלאים אצל תינוקות. אם הייתה לידה טראומטית (קיסרי, וואקום וכו') הטיפול יכול מאוד לעזור לה להשתקם.
ועצה קטנטנה מנסיון, נשמע שאת מאוד פתוחה לרגשות שלך, אז תמשיכי כך ואל תתני לאף אחד לערער את הביטחון באינטואיציה שלך! אם מרגיש לך שמשהו מציק לה, אז סביר להניח שמשהו באמת מציק לה.
ומזל טוב!

chunk

New member
תודה לכן!
אני מבררת אצל המטפלים

ומקווה שהטיפול יעזור. תודה

מנסה לתת עוד כמה רעיונות...

תנסי לבדוק האם יתכן שזה ריפלוקס (זה ממש נשמע מהתיאורים שלך), והסיבה לכאבים - זה שתכולת הקיבה עולה. זה באמת כואב וצורב! בכל מקרה - ריפלוקס מאובחן ע״י רופא ילדים, וניתן להפחית את חומציות הקיבה. אנחנו חווינו תקופה לא פשוטה!!!
דבר נוסף, ואני יודעת שעלול להשמע מוזר, אבל אצלי עבד. להוריד למשך שבוע את כל דברי החלב וחלבון הפרה מהתפריט! אצלנו זה עזר להפחית את ההקאות.
והשבוע שמעתי מדריכת הנקה שאמרה שאם הורדת מוצרי חלב לא מסייעת, אפשר גם לבדוק רגישות לגלוטן.
כרגע אני לא מספיקה להרחיב, אבל אם משהו מזה נשמע לך רלוונטי - אשמח לפרט יותר בפרטי.
בהצלחה

למעלה