שאלה לגבי אופן טיפול

AA11BB22CC

New member
שאלה לגבי אופן טיפול

שלום רב. אני סובל מהמחלה כבר מזה 8 שנים. המחלה תמיד הייתה קלילה. קצת במרפקים וקצת כפות ידיים. לאחר שהפכתי שפן נסיונות לכלל המשחות הקיימות, הן לא עוזרות יותר!!!! כיום אני נמצא במצב שהפסוריאזיס בא לידי ביטוי בקרקפת, באיבר המין בצורה קשה, בתוך האזניים, ומסביב לעיניים. פוטותרפיה גם כן ירד מהפרק היות והאזורים הללו לא נגישים ואף מסוכנים. לפי מה ששמעתי, הטיפול ברמיקייד ניתן לאנשים שהנגעים מכסים מעל 50% מגופם. האם זה נכון?! האם יש מקום לפנות לרופא עור ולבקש את החיסונים הללו. המחלה כיום פוגעת בי כמעט בכל אספקט בחיי ואני חייב להלחם בה!!! אצל רופא עור לא הייתי כבר זמן רב כי אני מרגיש שהם אפילו לא מתאמצים בלמצוא פתרונות. בשלב מסויים הייתי אצל רופא והצעתי לו שיקח אותי ויעשה עליי מחקר וניסויים - העיקר להפטר מהסרטן הזה. מן הסתם הוא נפנף אותי.... אני לא רוצה להישמע כפוי טובה אבל הייתי בשמונה שנים האחרונות אצל כל כך הרבה רופאי עור שפשוט אומרים לי לחיות עם המחלה ולסתום את הפה שלי. בכל אופן - השאלה שלי היא האם באמת אוכל לקבל זריקות היות והמקומות הם קשים לטיפול ע"י משחות וטיפול באור??? מחכה לעזרתכם. אה.. וגם קצת חיזוקים לא יזיקו. אוהב אתכם. אני.

ds213

New member
פיה|שלום לאני שלך../images/Emo230.gif../images/Emo13.gif

בוקר טוב לך ....אנחנו כאן כולנו תמיד איתך .....תתעודד החיים יפים . שלחתי מסרון ,שיהיה לך יום נעים .

שבת שלום../images/Emo24.gif

היאוש מובן אבל , אין מנוס ותתצטרך להיתגבר אליו. פסוריאזיס היא מחלה גנטית אימונית שאין לה מרפא. לכן אין מנוס וצריך ללמוד לחיות עם המחלה. ההתוויה של טיפול ביולוגי לפי סל תרופות - הטיפול מיועד לחולים במצב בינוני וקשה ו/או למי שיש לו פסוריאזיס בפנים ובאיברי המין שעברו 2 טיפולים סיסטמיים שנכשלו, טיפול סיסטמי יכול להיות : פוטותרפיה, ים המלח, ניאוטיגסון או מטוטרקסט. זה לא נכון לא לבקר אצל רופא העור, צריך לטפל וצריך להיות במעקב. מידע נוסף באתר אגודת הפסוריאזיס הישראלית.

emmy5

New member
רוצה חיזוקים? פסיורזיס זה לא מחלה ,

אנחנו בריאיים. צריך רק מצב רוח מצויין , לקחת את החיים בקלות .. כל דאגה ,או מצב רוח לא טוב , האור מרגיש ויש תגובה .. לא עושה כלום ,רק הרבה שמן על האור ,והרבה הרבה מצב רוח .. אתם בטח צוחקים ,אבל אני סובלת מהמחלה 60 שנה. אני גם לא חושבת יותר מדי עליה, זה לא מדבק , זה לא אסטטי , אבל זה גם עובר אם אנחנו נהנים מי החיים . כנראה הזריקות הן למצב רוח ..תודה לה' שאנחנו בריאיים ,

למעלה