Bavmorda לא , בחנות שספרת עליה
לא הייתי זמן רב כי הנגישות אליה קשה. הייתה חנות של פיליפינים שניתן היה לרכוש בה סטיקים לבנים,עברה לתחנה המרכזית. גם שם היה צריך לבדוק את הסחורה. היות והגעתי עם הפיליפינית, קבלתי מה שרציתי אבל לא תמיד היה. אמנם את הכביש במרכזי של השוק סוף סוף סללו. בסמטאות קשה להלך והן בשיפוע כלפי מטה. לעלות את זה חשרה זה קשה.ובגלל הבורות לא יכולה לקחת את הכסא הממונע. למרות כל הסיפורים רכשתי לפני שלושה שבועות בשר בטיב טעם. כולם אותו דבר בשורה התחתונה. המשאיות עומדות בשמש. וחתולים יש בכל מקום, איך אמרו אבותינו, צריך להריח וצריך לשים אצבע(-: גם אם מוציאים בשר מהפריזר קפוא,מי יודע כמה זמן עבר בין השחיטה לבין ההגעה לחנות,באיזו דרך עבר הבשר. מי שחושב על זה יכול לצום(-ף לבשר יש צבע,ריח,גמישות (-: ולנו יש עינים ואולי מעט נסיון. אותי מכעיס יותר המנורות המכוערות במרכולים שלא מאפשרות לראות את הצבע האמיתי של הבשר. גם בדגים אותו סיפור ובכלל כל מה שקפוא. השבוע גיליתי קוריוז חדש. רשום על הביצים תאריך ההטלה.
הבנתם את זה? עוד גימיק להעלות את מחיר הביצים. והמכעיס מכל שיש ביצים מס 1 טריות ויש מספר 1 רגילות,מחיר 12 ביצים רגילות כ-10 שקלים עד 12 שקלים מחי אותה ביצה עם אותם תאריכים מוטבעים בדיוק על הביצים כאשר רשום שהביצה טריה, קופץ ל- יותר מ-15 ש"ח ל-12 ביצים. איך אומר נחמיה שטרסלר, "שלא יעבדו עליכם" שבוע טוב לכולם