שאלה לגבי אטליז באיזור תל אביב

שאלה לגבי אטליז באיזור תל אביב

שלום אני מעוניין לרכוש נתח אנריקוט איכותי ורציתי לדעת היכן יש אטליז מקצועי וטוב במחירים שפויים?(לא יקר) תודה רבה!

Bavmorda

New member
תל אביבית במקור...

אבל 10 שנים כבר לא. בשוק הכרמל אני זוכרת חנות לא כשרה ואדירת מימדים לבשר, ברח' רבי משהו, הרחוב החמישי מימין כשנכנסים מאלנבי. מעבר לזה צר לי שאיני יכולה לעזור אבל אני בטוחה שיש קצביות טובות. אולי כדאי לשאול בפורום שהוא יותר מקומי מאשר קרניבורי
יומטוב

o h a d d

New member
ככה

בתל אביב פתחו סניף של דוריס קצבים שידועים כמקצוענים וטובים-אישית לא ניסיתי גם לא נראה לי כשר, הסניף כמדומני ברח' יגאל אלון אך תוכל למצוא בקלות באינטרנט- וספר איך היה (וגם אם הם כשכרים) אני קניתי לא מזמן אנטריקוט מצויין אצל קצב שכונתי קטן וכשר באור יהודה, והמחיר היה סביר, 75 ש"ח לקילו. אם תרצה כתובת מדויוקת תגיד לי.

אוהד...

שלום! וואלה...מכיר - עכשיו אני זנכר שנכנסתי לשם לא מזמן כדי לראות מה זה. ואתה קולט? שכחתי לגמרי מזה. נעבור שם ונראה מה קורה. תודה על התזכורת החשובה! ד.א: תמיד יש את חינוואי לעת צרה - אבל הוא ממש יקר!

Bavmorda לא , בחנות שספרת עליה

לא הייתי זמן רב כי הנגישות אליה קשה. הייתה חנות של פיליפינים שניתן היה לרכוש בה סטיקים לבנים,עברה לתחנה המרכזית. גם שם היה צריך לבדוק את הסחורה. היות והגעתי עם הפיליפינית, קבלתי מה שרציתי אבל לא תמיד היה. אמנם את הכביש במרכזי של השוק סוף סוף סללו. בסמטאות קשה להלך והן בשיפוע כלפי מטה. לעלות את זה חשרה זה קשה.ובגלל הבורות לא יכולה לקחת את הכסא הממונע. למרות כל הסיפורים רכשתי לפני שלושה שבועות בשר בטיב טעם. כולם אותו דבר בשורה התחתונה. המשאיות עומדות בשמש. וחתולים יש בכל מקום, איך אמרו אבותינו, צריך להריח וצריך לשים אצבע(-: גם אם מוציאים בשר מהפריזר קפוא,מי יודע כמה זמן עבר בין השחיטה לבין ההגעה לחנות,באיזו דרך עבר הבשר. מי שחושב על זה יכול לצום(-ף לבשר יש צבע,ריח,גמישות (-: ולנו יש עינים ואולי מעט נסיון. אותי מכעיס יותר המנורות המכוערות במרכולים שלא מאפשרות לראות את הצבע האמיתי של הבשר. גם בדגים אותו סיפור ובכלל כל מה שקפוא. השבוע גיליתי קוריוז חדש. רשום על הביצים תאריך ההטלה. הבנתם את זה? עוד גימיק להעלות את מחיר הביצים. והמכעיס מכל שיש ביצים מס 1 טריות ויש מספר 1 רגילות,מחיר 12 ביצים רגילות כ-10 שקלים עד 12 שקלים מחי אותה ביצה עם אותם תאריכים מוטבעים בדיוק על הביצים כאשר רשום שהביצה טריה, קופץ ל- יותר מ-15 ש"ח ל-12 ביצים. איך אומר נחמיה שטרסלר, "שלא יעבדו עליכם" שבוע טוב לכולם

Bavmorda

New member
../images/Emo6.gif.... תודה אתי....

ואני מאד מקווה שישפרו את הנגישות בשוק. לשוק (בכלל) הקסם שלו ושומדבר לא יכול להשתוות לו.... כל שוק בעולם. ערב
וב.

למעלה