שאלה לגבי אטלס...

• פותח הנושא rw12
  • פורסם בתאריך

rw12

New member
שאלה לגבי אטלס...

עומד לנגד עיני אטלס חמדמד כרטא אבל לא אוניברסיטאי אבל כן מותאם לבחינות הבגרות ובאישור משרד החינוך. (יייפיי!!) שנת הדפסה 2005. זה כשר כמו טיב טעם אחרי רכישתו ע"י גאידמרק? או שמא עלי ללכת לתור אחרי אטלס אחר.? תודה

החיפזון מן השטן

אם אתה מתורגל לאטלס כרטא , לא ממליץ לשנות , לכל אטלס יש את הייתרונות שלו למשל בכרטא מיון האקלים ע"פ שיטת קפן ברור וקל יותר לטעמי האישי ועדיף על האונברסיטאי אילו אני הייתי במקומך הייתי נשאר בכרטא , כאשר אתה תכתוב אנסין , עליך לציין במפורש באיזה אטלס עבדת והמעריך יבדוק את מבחן הבגרות בהתחשב בנתון שציינת לסיכום : הסר דאגה , שני האטלסים כשרים וטובים ואם יש לך כבר אחד מהם אתה מסודר , בהצלחה !!!!

החיפזון לא מן השטן במקרה הזה

ואין חיפזון, ואני לא רוצה שיתפרש בטעות ששלחתי אותך להכנס להוצאה כספית, אבל מנסיוני כמו לכל דבר יש לזה חסרונות ויתרונות וגם לשני. דוגמה ספציפית למיקוד השנה היא מפות האוכלוסיה בארה"ב שאינן נמצאות בכרטא, אך כמובן שזו רק שאלה ולא בהכרח נזדקק למפות אלה, אבל במידה שניתן להשיג ולא לקנות, אני ממליצה על האונברסיטאי או אפילו על שניהם אם תשיג. בשורה התחתונה - לא חשוב איזה אטלס יש לך, אני ממליצה להשקיעה בו קצת זמן, לעבור על מקרא המפות, לדעת איך בנויים הפרקים, אילו מפות יש ובמיוחד להכיר את מפות כדור הארץ בסוף האטלס. השקעה זו תקל עליך בשעת המבחן. נשמח לענות על כל שאלה

rw12

New member
אוקי.. תודה

כנראה שאני אשאר עם האטלס שלי, פשוט כי אין לי דרך להשיג אטלס אוניברסיטאי. יהיה בסדר.. :) ותודה לכל העונים :)

למעלה