שאלה לגבי אטרקציות ליד מושב רמות

שאלה לגבי אטרקציות ליד מושב רמות

ובאיזור... רציתי לדעת איזה שיט קייאקים הכי מומלץ מבחינת אתגר ומסלול ארוך במיוחד, האם בכפר בלום? שנה שעברה הייתי בגושרים והיה נחמד , השאלה היא האם יש משהו יותר ארוך ומעניין... ולגבי שאר אטרקציות באיזור וכמו כן לגבי מסעדות רומנטיות כיוון שנהיה במושב רמות בצימר נחמד אז משהו עם עדיפות באיזור ההוא...

drtrip

New member
בבקשה...

אבו קייק, קייקי כפר בלום-כמו הגושרים. מסעדות: חלבי-בריזה בכפר, בשרי:חווה בכפר,אליהוס כולם ברמות. דגים-מסעדת עין גב חבל על הזמן... תבקשו את פנקס ההטבות של תפוז אשר מחולק חינם ע"י בעלי הצימרים כי שם יש הנחות גם לאטרקציות וגם למסעדות. בהצלחה!

תודה רבה רבה לך... עוד משהו קטן

יש לך הצעות לאן ללכת בלילה להסתובב? אולי ראש פינה או משהו בסגנון ? איזה מקום עם גלידה טובה ועוד אטרקציות מעניינות לשעות היום? מדובר בתחילת השבוע ימים ראשון שני שלישי

drtrip

New member
ראש פינה מ ד ה י מ ה !!!

ממליצה ללכת לשוקולטה-מקום קסום בראש פינה העתיקה וגם רומנטי פתוח בכל ימות השבוע מהבוקר עד השעות המאוחרות. למי שאוהב שוקולד... חבל על הזמן. ממליצה על ג'עוני, בדיוק השבת הייתי שם והאוכל היה מעולה, מה שאהבתי זה את משחקי החשיבה שלהם. מקום בהחלט מיוחד. עוד מקום לאוהבי הבשר עמבורגר מסעדה סוף הדרך... לקחת המבורגר בסגנון אגאדיר. ביום אפשר לעשות טיול בראש פינה העתיקה ולהכנס לגלריות ולמוזאונים שם ללא תשלום! איני יודעת אם אתם זוג או משפחה לפי זה אשמח להמליץ לכם על עוד...

lavendula

New member
לא קצת רחוק מרמות?

בראש-פינה יש בתי קפה ומסעדות שפזורים ברחוב הראשי של אתר השחזור (רח' שוב), וסמוך לכניסה, בתחנת דלק. זה לבוא ולשבת באחד מהם, לא מדובר בטיילת מוארת או משהו כזה.

katam

New member
אנסה לעזור

מסעדות עדיף שתפנה לפורום מסעדות כי אני צמחונית. אני מכירה בצפת את גן עדן צמחונית חלבית אבל נראה לי שזה רחוק לך. יש גם את השוקולד קפה שמתמחים בעוגות וקינוחים באתר השחזור ראש פינה מקום עם אוירה מאד מיוחדת. טיולים: מה אתה אוהב ? ברמת הגולן יש מסלולים מאד יפים בריכת המשושים, מפלי הגילבון, יהודיה הזויתן הם לא קלים. שניר, דן, יער האילים באודם תצפית הר בנטל מקומות קלים יותר נותנת לך קישור לעמותת תירות גולן עם המון אינפורמציה. נותנת לך גם קישור לאתר של רשות שמורות הטבע והגנים אולי גם מישם תקבל רעיונות. אם אתם אוהבים גבינות יש בנימרוד. יש יקב חדש ששכחתי את שמו אבל באתר תירות גולן תמצא אותו. ממליצה גם לפנות לפורום טיולים בתפוז. תנסה להגיד בדיוק מה אתם אוהבים ואנסה לחשוב על עוד דברים. אורלי

אנחנו זוג... די צעיר שנות ה 20

ההעדפה לאיזו מסעדה אטלקית משובחת. לפני חצי שנה היינו במסעדת פסטו בחיפה שהיא המסעדה הכי טובה שהיינו בה עד היום. אנחנו מגיעים יום ראשון לאיזור ומתכוניים לילה ראשון לישון באוהל ורק ב 2 לילות הבאים ללון בצימר. יש הצעות לאיפה אפשר ללון עם אוהל, מקום בטוח שאפשר לשים את הרכב לא הרחק משם? מבחינת להסתובב במשך היום, אם זה שווקים או קניונים מעניינים בסביבה, אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע... וגם כמובן לגבי מסעדות סטייל חומוס פול מעניינות מומלצות באיזור יתקבלו בשמחה בשביל ארוחות צהריים... אתם יכולים כמו כן לשלוח לי לתיבה אישית תודה מראש לכל העונים, אין לכם מושג כמה אתם עוזרים לי כי אני ממש לא מכיר את האיזורים הללו

katam

New member
צ.ח.ר - צפת, חצור, ראש פינה

תנסה לחפש שם. וגם בעמותת התיירות גולן שלחתי לך טלפון במסר ונתתי לך קישור בהודעה קודמת מנסיוני עם שתי העמותות הם מאד משתדלים לעזור. אורלי

drtrip

New member
יש לי את התשובות לשאלותכם...

ראשית ללון באוהלים לכו על מעיין ברוך בגליל העליון. יש שם מקום ללינת שטח+לינת רכב! (בצחוק) מולם בדיוק יש מתחם של מיני מרקט שפתוח 24 שעות בשם נופית החרמון. ליד יש מסעדה איטלקית שכולם אומרים שהיא מעולה בשם טוסקנה. בעלים: איתן. לגבי ראש פינה- יש את החומוסיה הכי הכי בצפון ובכלל בשם חומוס אוסול. נמצאת ליד הכיכר וליד המשטרה. תמיד המקום מלא באנשים... ראו הוזהרתם!!! בעלים:גדי.

ה דרומי

New member
נצל"ש קטן מפורום טיולים

אהלים ומים בגליל העליון תוכן: יש חניונים לאהלים בתשלום, מסודרים, עם מקלחות וכו': חניון דג על הדן, סמוך למושב בית הלל על גדת החצבני חניון מעין ליד קבוץ מעין ברוך (גם כן קרוב לחצבני) חורשת טל (ליד ברכה) גני דפנה שכבר הציעו פה. בכל המקומות האלה יהיו כמובן עוד אנשים. מקומות שהם יותר טבע ולא מסודרים יש מעט, וצריך לשים לב לשלטים המזהירים שאסור לישון שם. למיטב ידיעתי אין איסור במקומות הבאים (אבל זה לא אומר שמותר...): בעין א-תינה: ברכה מקסימה ונחל זורם. אבל לא מעט לכלוך. בחניון דרדרה הסמוך, יש מים זורמים בתעלות, וצפרדעים שמקרקרות כל הלילה. בגדול, מקומות שבהם אתה לבד עם האוהל, הטבע והנחל, יש בשפע בשויצריה.... נכתב בשרשור בפורום טיולים

וואו וואו ממש תודה

פורום ממש נחמד יש פה עם אנשים מקסימים שאוהבים לעזור חן חן לכולם ולכולן בינתיים אני רושם את כל ההמלצות שלכם... אל תתביישו חופשי להציף בהמלצות... TNX PEOPLE

למעלה