שאלה לגבי איגואנות

שאלה לגבי איגואנות

יש לי איגואנה בת פחות מחודש היא עם הגוף כגודל כף יד ועם הזנב מגיעה ל25 סמ .. ששאלתי כמה אנשים איזה מזון רצוי לתת לה הם אמרו לי שיש מזון מוכן עם כל הויטמינים שהיא צריכה שממש טוב בשבילה והיא תיגדל כמו שצריך אז היום הלכתי וחיפשתי בכל נתניה ..(איפה שאני גרה כמובן) והדבר היחיד שמצאתי זה דבר שניקרא LM - TROPICAL MAGIC - JUVENILE וכשהגעתי הביתה וקראתי יותר לעומק מה כתוב על האריזה רשום שזה לאיגואנות מחצי שנה ומעלה ולאיגואנה שלי אין חצי שנה האם בכל זאת לנסות לתת לה את האוכל מה לעשות מישהו מכיר בכלל את המזון הזה והיתנסה איתו בעבר עם הזוחל שלו? הינה תמונה של זה אולי מישהו יזהה

SpikyLips

New member
אם כבר.. עוד שאלה על איגואנות...

קראתי באיזה מאמר על אימוץ חיות שההוצאה הכספית לצרכי האיגואנה היא 200 ש"ח לחודש, האם זה נכון?

shirarmony

New member
זה תלוי במטפל...

אם הוא ישקיע הרבה זה יכול להיות גם 500, ואם יבחר לזלזל זה ירד בהתאם...

אם מחשבים את כמות הירקות

ועלי הבייבי שצורכת איגואנה בוגרת בחודש אז זה נשמע לי בהחלט הגיוני, וזה בלי לשכלל בחישוב את עלות המנורה שצריך להחליף פעם בחצי שנה או שנה, ויטמנים וסידן, וחשמל לחימום ולמנורה.

SpikyLips

New member
אוקיי, מעניין לדעת

לא שאני מגדלת איגואנה, אבל זאת נראית לי חיה חמודה לגדל. בכל אופן זה עדיין יותר זול מכלב
בקשר למאמר הזה, הוא מאמר ב"לאישה", והוא מאוד לא מוצלח, לדעתי... רק מראה על צדדים שליליים באימוץ וקניית חיות מחמד. חשבתי שהרעיון הוא לגרום לאנשים לאמץ יותר חיות ולא לתת את אלה שיש להם ל"צער בעלי חיים"... (אני מקווה שמותר לי להגיד את הדברים האלה, אני לא בטוחה, אבל זאת דעתי).

אמממ כן העלות של החזקת איגואנה בחודש

יכולה לעלות לך את ה200 שקל כמובן שככל שתירצה להשקיע כך יגדל המחיר

למעלה