שאלה לגבי איגואנות

hbk socks

New member
שאלה לגבי איגואנות

שלום, אני רוצה לגדל איגואנה, אבל אני רוצה לברר כמה דברים קודם, כמה השקעה זה יהיה בערך מבחינת כסף, כמה מקום אני יצטרך, איפה אפשר לקנות וכ'ו.. תודה רבה מראש

ערב טוב

אני ממליץ לך להיכנס למאמרי הפורום ושם לקרוא שני מאמרים שעוסקים בגידול איגואנות. אני מקווה שהם יעזרו לך יותר להחליט עד כמה החיה הזאת מתאימה לך, אחרי זה תבדוק את יתר הדברים.

hbk socks

New member
אוקי קראתי אותם.

זו השקעה גדולה ככה שאני אתחיל לגדל איגואנה בעוד כמה חודשים כנראה, אבל זה עדיין לא ענה לי על כמה שאלות כמו איפה משיגים, כמה זה יעלה בערך כל ההשקעה ועוד טיפים שיכולים לעזור=] תודה....

METAL15

New member
../images/Emo207.gif שאלה דומה.

אני מחפש מאמר שיעזור לדעת קצת יותר על גידול של חומט מנומר (אני רוצה לגדל אחד), וכמה יעלה הציוד? ומה מומלץ יותר חומט מנומר או זוחל אחר? תודה...

חומט מנומר הוא זוחל ארץ ישראלי

ואי לכך ובהתאם לזאת הוא אינו חוקי לגידול או מסחר. חפש חיה אחרת.

METAL15

New member
מה עם...

לאופרדים? אפשר לגדל..? וקצת מידע אם אפשר... תודה רבה.

altid

New member
כן אפשר אבל יש עוד

לאופרדים אפשר וזאת גם חיה מאגניבה אבל לא חסרות לטאות לגידול חרדון מזוקן(בירדי) חומט כחולת לשון חומט אש גקויים למיניהם וכו הרבה זנים תחפש פתח שירשורים על כל מיני לטאות אתה יכול למצוא הרבה דברים שאולי יעניינו אותך

RandomFan

New member
אהבת את החומט המנומר?

אז יש לך חומט כחול לשון שזאת באמת אחלה של לטאה, והיא גם חמודה מאוד מאוד מאוד. ויש לך שממית מנומרת שהיא חיה מאוד חביבה שקלה מאוד לגידול ומתאימה מאוד למתחילים. זה מה שאני ממליץ כלטאה ראשונה, ובגלל שאמרת לחומט מנומר אז חשבתי לתת לך גם חומט וגם שממית מנומרת.

METAL15

New member
אחלה אחי אז

אם אתה ממליץ על שממית מנומרת זה סבבה, נשמע לי מעולה, השאלה לי היא כמה שממיות מנומרות כדאי לי להתחיל לגדל(אם אני מגדל אחת היא לא תיהיה בודדה?), מה הגודל אקווריום\טרריום שצריך בשבילה, איפה משיגים וכמה יעלה לי בערך, וקצת על התזונה שלו ועל העיצוב של האקווריום... תודה רבה.

RandomFan

New member
תשובות...

אני אומר כדאי לגדל זוג, כי אז יש גם את כל עניין ההרבייה שהוא מאוד מעניין. אני אומר שטרריום של כ60 ס"מ יהיה מתאים, אפשר לקנות ברוב חנויות החיות שמוכרות זוחלים, יעלה בערך 150-200 ש"ח. להאכיל תולעי קמח צרצרים תיקנים כל יום עם תוספת סידן לפחות פעמיים בשבוע. כל טרריום יתאים, מדברי טרופי והכל. זה רק תשובות בסיסיות, תסתכל על פירוט אחר כמו זה. http://repticzone.com/caresheets/623.html תהנה בגידול.

METAL15

New member
תודה...

אמממ שממית מנומרת אפשר להשיג בחנות חיות מיוחדת? ואת גם את האוכל שלה?

למעלה