שאלה לגבי איחסון חלב
לאחר שהצלחתי להרבות את חלבי בשאיבה בעבודה, גיליתי בעיה משונה. בתחית השבוע אני שואבת יותר ממש שצריך ולקראת סוף השבוע הכמות קטנה. שאלתי היא כזו: איך אפשר לאחסן את החלב? האם ניתן להקפיא לאחר שהחלב היה בקירור?(צידנית+ קרחום)? כמה שעות החלב יכול להיות בקרור לפני הקפאה? תודה
לאחר שהצלחתי להרבות את חלבי בשאיבה בעבודה, גיליתי בעיה משונה. בתחית השבוע אני שואבת יותר ממש שצריך ולקראת סוף השבוע הכמות קטנה. שאלתי היא כזו: איך אפשר לאחסן את החלב? האם ניתן להקפיא לאחר שהחלב היה בקירור?(צידנית+ קרחום)? כמה שעות החלב יכול להיות בקרור לפני הקפאה? תודה