שאלה לגבי איך לנצח שולחן מסוים

וולטר10

New member
שאלה לגבי איך לנצח שולחן מסוים

שלום כולם, מכירים את הסגנון של durrrr ? אז אני מתמודד עם שולחן שבו 50 אחוז מהשחקנים משחקים ככה. הם מעלים לפני הפלופ סתם, מבלפים המון, עושים קולים בטירוף עם כל דבר וכו. אני כמובן לא מתכוון לזה שהם גאונים כמו durrrr אלא פשוט שכולם מאוד לוס ומאוד אגרסיבים. הם יעשו קולים ויחפשו כל סימן חולשה אצלך על מנת לבלף. אני יודע להתמודד עם אחד כזה ואולי שניים, אבל שחצי שולחן ככה זה פשוט זוועה. זה פשוט בלתי אפשרי לעשות פוט קונטרול עם איזה טופ פייר או כל מהלך יד שהוא אחר מהליכה עד הסוף. עצות ? איך מתמודדים עם הזוועה הזאת ?

2המרפא

New member
יש שתי אופציות

1. תחליף שולחן 2. תשחק רק ידיים מאוד חזקות או לחילופין תהיה מוכן להשוואות יותר גבוליות. ידיים שאתה לא תשווה איתם בדרך כלל בריבר לפעמים צריך להשוות איתם נגד שחקנים כאלה. ותנסה לא לבלף יותר מדי אם אתה רואה שמשווים אותך מאוד לייט.

Harleydude

New member
השאלה היא

האם הם לאגים טובים או סתם חולי אקשן? אם הם סתם חולי אקשן אז פשוט תעשה את ההיפך מהם - שחק ידיים חזקות , תזייף חולשה כשצריך ותירה חזק כשהם השקיעו אחוז נכבד מהערימה. אם הם לאגים טובים ואתה מרגיש שלא משנה מה אתה עושה מכסחים אותך תחליף שולחן אלא אם כן יש לך רול ממש ממש חזק למשחק הזה ואז תתבנקר ותנצל את הזמן בשביל ללמוד קצת מה הם עושים מתי ולמה.

וולטר10

New member
לעשות איתם slow play זה הכי גרוע

הם חבורה ענקית של calling stations וקשה מאוד לדעת מי מחזיק יד ענקית ומי סתם תפס זוג שלוש ומחכה לזוגיים שיבואו בריבר. ממש לא הייתי אומר שהם לאגים טובים, יותר כמו חבורת מהמרים שחושבת שהמשחק זה שכולם מגיעים לריבר ורואים מי ניצח. אגב, בערך 75 אחוז מהידיים מגיעות ל showdown. זה נורמלי ?!

Kgt1

New member
זה אומר רק שהכסף שמושקע מבחינתם במשחק לא

מספיק רלוונטי - אתם משחקים קאש או טורניר? אם מדובר בקאש, הייתי מציע לעלות בבליינדים, כי זה פייסבוק פוקר. כנ"ל לגבי באי אין של טרוניר.

וולטר10

New member
אין בעיה לפרק אחד כזה

אבל שולחן שלם כזה זה סרט. קח שולחן של עשרה אנשים שלא משנה מה תעשה הם יעשו קול. עם כל הסבלנות בעולם עדיין האסים שלך שווים לתחת אחרי הפלופ.

Shaycus

New member
תפסיק לשחק שם

זה ככה פשוט, ברצינות הייתי בנעליים האלה והחירפון שאתה מקבל מאנשים שלא מתייחסים למשחק ברצינות לא שווה את זה, למרות שאלה החברים הכי טובים שלך ושאין לך מישהו אחר לשחק איתו פוקר, עדיף להפסיק ולשחק רק באינטרנט תאמין לי אם לך אישית אין בעיה לעלות את הבליינדים אז תעלו את הבליינדים וזה כנראה ירסן אותך אבל אני לא רציתי לעלות מ1/2 כי אני בכל זאת סטודנט וזה לא מעט כסף 250-300 שקל בערב בשבילי אז פשוט הפסקתי. אם אתה מקבל 3 קולינג מרייז של 5 פעמים בליינד כש3 אנשים זה עם 3 8 אוף סוטד +- אז אתה מבין שזה לא משנה הם משחקים משחק אחר ולא פוקר.

shaywh

New member
שום אסים, 3-5 סוטד העיקר שתקבל החלטות טובות

בפלופ ואל תנסה משהו אם הוא לא בא לך בטוב...

Harleydude

New member
אם כל השולחן ככה זה רק אומר

שיהיה יותר וריאנס , תצטרך ללמוד לקפל טופ פיירים למיניהם ולשחק מצבים גבוליים בכללי, כן, אתה יותר תפסיד עם ידיים גדולות אבל כשתרוויח תרוויח הרבה יותר מהמצופה לכן זה מצב מאוד מאוד מאוד רווחי. אם אתה לא יכול להתמודד עם הסווינגים תחליף שולחן, אם אתה כן אז תצטרך סבלנות , יכולת להימנע מטילטים כשהאסים שלך נשברים ולרדת באגרסיביות במצבים מסויימים ולעלות באחרים והרווחים יגיעו די מהר.

וולטר10

New member
קיבלתי כמה עצות הפוכות. מה התשובה הסופית ??

או שאין מה לעשות כמו שאומר Shaycus או שאפשרי להתמודד כמו שאומר shaywh או שבכלל זה מצב רווחי ומגניב רק עם וריאנס גבוה (שאיתו אין לי שום בעיה) כמו שאומר Harley מה אתם אומרים ??

למעלה